Tek nakon što sam se udala shvatila sam da moj muž i njegova sestra imaju neki “poseban odnos”: Ne znam šta da radim?

Svaka veza i svaki brak sa samim svojim počecima nose neke nepoznanice i tajne koje se s vremenom otkrivaju i sa njima se mora boriti i na njih se treba prilagođavati, a tiču se partnera sa kojim ulazite u vezu ili u brak.

Međutim, postoje situacije kada bude dosta kasno kada saznate ko je u stvari čovjek ili žena kraj vas i sa kim ste u vezi. Stoga je najbolje, prije bilo kakvih ozbiljnih koraka i odluka u vezi da dobro upoznate osobu sa kojom biste željeli biti da bi se izbjegla bilo kakva negativna iznenađenja. Jednostavno, ako ste žena, onda morate da budete svjesni da je vaš muškarac imao život prije vas i obrnuto.

Oglasi - Advertisement

Ono što svakako ne možete i ne trebate očekivati je da vaš partner kada uđe u brak sa vama prestane komunicirati sa svojim roditeljima, braćom ili sestrama, prijateljima. Naravno da posvećenost vama mora biti velika, ali i posvećenost roditeljima i prijateljima je sasvim normalna. Do nekih granica. Jer postoje te neke porodične veze koje znaju biti veoma čudne.

Ova žena o kojoj je ovdje riječ je podijelila na internetu neka svoja iskustva iz braka, neka čudna ponašanja kod svoga muža koje je primjetila

Ova žena je od samoga početka veze bila svjesna da je njen partner veoma blizak sa svojom sestrom, ali je kasnije bila neprijatno iznenađena kada je shvatila kolika je zapravo ta njihova bliskost.

“Moj muž i njegova sestra su imali neki poseban odnos. Nisam znala da su toliko bliski kada sam bila s njim u vezi. Da sam znala, ne bih se ni udala za njega”, napisala je ova žena u svome statusu na društvenim mrežama.

Napisala je kako sestra njenog muža sove njenoga partnera svakoga dana po desetak puta, svaki vikend provodi sa njima i sve izgleda kao da su opsjednuti jedno drugome. Kada su išli na svoj prvi odmor, na more i ona je išla sa njima.

Na plaži je besramno hodala bez grudnjak pred svojim bratom i čak je tražila od njega da je namaže po tijelu, pa čak i po grudima.

Žena smatra da je taj odnos, barem za nju, totalno nezdrav , pa je pitala druge za savjet, kako da se ponaša, a mnogi od savjeta su bili da treba da ozbiljno da porazgovara sa svojim mužem i da na svaki način što više isključi njegovu sestru iz njihovoga života, jer će im brak vrlo brzo doći u slijepu ulicu iz koje nema nazad.

 

 

 

Comments are closed.