Taman kada je pomislila da se sklonila od svega u Dubaiju, i Jelenin bivši se pojavio tamo: Objavio je i fotografiju, a kada je Jelena vidi neće joj biti lako (FOTO)

0

Jelena Karleuša je opet malo pobjegla iz Srbije, da bi se maknula od pritiska medija zbog skandala u kojem se našla i o kojem se govori i piše već nekoliko sedmica. Sada je sa svojim kćerkama Atinom i Nikom odletjela za Dubaji gdje ih je dočekao Duško Tošić

Na prvi pogled izgleda da je Jelene izgladila neke stvari sa svojim suprugom Duškom i da pomalo zaboravljaju skandal  sa fotografijama koje su se pojavile u javnosti.

Oglasi - Advertisement

 

Međutim, Jelena izgleda ne može da nađe svoj mir bilo gdje da ode, jer nekako u isto vrijeme kada je i Jelena stigla u Dubaji, stigao je i njen bivši muž, biznismen Bojan Karić, koji je preko društvenih mreža objavio svoje fotografije na kojima se nalazi sa svojom suprugom Mašom i sa njihovim blizancima.

Bojan je inače bratić od poznatog biznismena Bogoljuba Karića, a i sam se Bogoljub za medije oglasio kada je krenula Jelenina afera. I mada se njegov bratić nije rastao od Jelene na najbolji način, Bogoljub je za medije rekao kako Jelenu izuzetno cijeni i da smatra da je ona srpska Madona i da je njoj u principu sve dozvoljeno. Karić je još i dodao da smatra da je Jelena izuzetno talentovana i da nikako ne spada u estradne klišeje, već da je ona zaista posebna izvođačica.

Kada se udavala za Bojana, mnogi mediji su pisali da je to uradila samo iz koristi, a na neki način brzi razvod je to nekako i dokazao, mada je Jelena nekoliko puta u medijima izjavljivala kako je doživjela mnoga poniženja u toku braka sa Bojanom, i da je na neki način i ona ponekad morala da uzvrati sva poniženja koja je doživljavala. Još je znala i dodati da sa ove distance više ništa ne zamjera Bojanu i da njemu i njegovoj porodici želi sve najbolje.

 

 

Leave A Reply