Svi znaju kako izgledaju braća Filipa Živojinovića, Stefan i Viktor: Ali malo ko zna kako izgleda Filipova sestra sa majčine strane- Prava ljepotica (FOTO)

Vjerovatno je već svima poznato da je Filip Živojinović, sin Slobodana Živojjinovića, bivšeg velikog tenisera, i pastorak popularne pjevačice Lepe Brene.

Od nedavno Filip je i muž popularne folk pjevačice Aleksandre Prijović, sa kojom je u iščekivanu svoga prvoga djeteta, sina, kojeg su odlučili nazvati Aleksandrom.

Ovih je dana Filip iznenadio sve one koji ga prate na društvenim mrežama, tako što je objavio fotografiju svoje sestre.

Možda je manje poznato, ali vjerojatno nije, ali Filip ima dva brata sa očeve strane, Stefana i Viktora koji su sinovi Brene i Bobe, dok sa majčine strane također ima brata Marija Nakića, koji je, kako kažu neki stručnjaci, izniman talent u košarci, kao i sestru Ivu Nakić.

Filip je na društvenim mrežama postavio fotografiju svoje sestre i ispod nje napisao samo ”Moja ljubav”.

Filipova majka Zorica je Marija i Ivu dobila u svojoj vezi sa nekadašnjim košarkašem Ivom Nakićem, a manje je poznato da Filipov brat Marijo nastupa za omladinski pogon velikoga Reala Madrida.

Filip se pohvalio još nekim porodičnim fotografijama, a postavio je i jednu stariju fotografiju na kojoj su svi puno mlađi dok je Viktor Živojinović skoro dijete.

I sam Filip uvijek ističe da mu je porodica najvažnija stavka, i da mu je drago da razvod njegovih roditelja nije napravio da se njegova porodica raspadne, nego naprotiv, njegova porodica je zbog toga postala još i veća, sretnija i kompaktnija, čemu je svakako doprinijelo i to da su Boba i Zorica i poslije razvoda ostali u veoma dobrim i korektnim odnosima.

Sada je Filip došao u situaciju kada stvara svoju vlastitu porodicu i želja mu je da nastavi tamo gdje su njegovi roditelji stali.

 

 

Comments are closed.