Svi već znate kako izgleda majka Brenine snahe: Malo ko zna kako izgleda dečko Aleksandrine majke Borke- I on je pjevač (FOTO)

0

Već se skoro sve zna o vezi pi braku pjevačice Aleksandre Prijović i njenoga supruga Filipa Živojinovića, jer se skoro u zadnje vrijeme, zadnjih nekoliko mjeseci nije ništa ni pisalo neko samo o njima dvoma i mediji su zadnjih godinu dana baš kvalitetno popratili sve što se dešava u njihovoj vezi.

Njihovo vjenčanje je bilo, barem u medijima, proglašeno za ”srpsko vjenčanje vijeka”, i o pripremam za samo vjenčanje pa i o samome vjenčanju se pisalo mjesecima, tako da se zna i ko je sve bio na vjenčanju, kako se sve odigralo, i koliko se novca potrošilo.

Oglasi - Advertisement

Nedugo zatim se saznalo da je Aleksandra u drugome stanju i da nosi dječaka, pa se zadnjih nekoliko mjeseci najviše pisalo o njenoj trudnoći i pripremama Aleksandre i Filipa da postanu roditelji.

Sada je Aleksandra već uveliko ušla u fazu kada svaki dan može da se porodi, pa su i mediji ali i njihove porodice u nestrpljivom iščekivanju prinove u porodici.

Pisalo se kako je svoj pjevački talent Aleksandra upravo naslijedila od svoje majke koju je mislila da malo više angažuje oko pomoći kada beba dođe na svijet, mada se za sada Filip baš i ne slaže sa tom kombinacijom.

Aleksandrina majka Borka Mihajlović je od samoga početka navijala ta Aleksandrinu i Filipovu vezu, ali izgleda da odnos između nje i Filipa baš i nije na najboljem nivou, ili su svemu krive tenzije oko iščekivanja bebe.

Kako je Borka uvijek podržavala Aleksandru, tako i Aleksandra podržava svoju majku u njenim ljubavnim vezama, a malo ko zna da je Borka u vezi sa pjevačem Fahrudinom Buljubašićem Faksom, sa kojim se može dosta često vidjeti u javnosti a nerijetko Borka objavljuje i njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Evo kako Borkin dečko izgleda :

 

 

 

Leave A Reply