Svi se sjećate bebe ”Sunce” iz Teletabisa: Danas ima 22 godine i zadržala je svoj neodoljivi osmijeh (FOTO)

0

Malo starije generacije se svakako sjećaju veoma popularne dječje serije koja se prije desetak godina prikazivala i u našoj regiji a zvala se ”Teletabisi”. Tada je svako dijete vrlo rado gledalo ovu dječju emisiju, CD- ovi su se prodavali u milionskim tiražima i ovo je bio serijal koji je bio popularan u velikom dijelu svijeta, ali i naše regije.

Svi oni koji su kao djeca gledali ovu emisiju imali su svoje omiljene Teletabise, a rijetko je ko propuštao emisiju i znalo se na pamet kada je termin emitovanja na televiziji.

Oglasi - Advertisement

Bilo je naravno tu i mnoštvo kaseta i Ce, sa epizodama ovih junaka, a o igračkama da i ne govorimo i malo koje dijete u tom periodu najveće popularnosti Teletabisa nije imalo barem jednu njihovu igračku, ako ne i više, zavisno da li su roditelji bili u mogućnosti da svojoj djeci priušte takve igračke koje u to vrijeme nisu bile niti malo jeftine.

Jedan od najupečatljivijih likova u seriji, pored Teletabisa je svakako bilo i sunce koje se pojavljivalo svaki puta na početku i na kraju epizode, a sunce je imalo lik bebe koja je imala zarazni osmijeh koji je osvojio sve one koji su uživali u ovoj seriji.

Možda vam je nekada palo na pamet pitanje gdje je ta beba danas, kako izgleda, šta radi i čime se bavi i da li je možda riječ o danas nekoj poznatoj ličnosti.

Ime te bebe je Jess Smith i ona danas ima 22 godine, a i danas ima osmijeh po kojem je postala poznata širom planete.

Kada vidite kako Jess danas izgleda shvatite kako vrijeme zapravo leti, a mnogima se vjerojatno čini kao da su jučer bili mali i uživali u gledanju Teletabisa.

 

 

Leave A Reply