Svi se pitaju šta joj je sve to trebalo- Njihova svadba je zapalila internet, a nju sada svi zovu “plastična”: Evo kako je izgledala prije svih estetskih operacija (FOTO)

Neki ljudi će uraditi baš sve da bi privukli pažnju na sebe i da bi preko društvenih mreža stekli svojih pet minuta slave i eventualnu popularnost od koje većina njih i neće imati neke velike koristi.

Neki opet u toj svojoj želji da postanu popularni i da se priča o njima , pomalo i pretjeruju, tako da na kraju postaju na neki način i tema zazencije i prave se razne šale na njihov račun.

Na primjer, ova djevojka o kojoj je riječ u ovome tekstu je privukla veliku pažnju svojim izgledom, ali ne baš na najbolji način.

Poznato je da se posljednjih godina mnoge žene, posebno mlade podvrgavaju raznim plastičnim operacijama. Za mnoge je to prihvatljivo sve dok se te operacije rade u granicama dobroga ukusa, ali dosta tih osoba pretjera u silnim operacijama, tako da se na kraju sasvim izobliče u svome izgledu.

Nismo baš sigurni zašto pojedinima treba baš tolika krajnost, a posebno kada su mlade i lijepe djevojke u pitanju, koje čak upražnjavaju i botoks, mada je nekako logično da botoks koriste malo starije žene i muškarci.

Što se ove djevojke tiče, njeno ime je Tamara i nedavno se udala za poznatog crnogorskog džudistu Srđana Mrvaljevića. Pa su tako njih dvoje kao i svi mladenci okačili fotografije sa svoje svadbe na društvene mreže da bi te fotografje izazvale mnoge komentare, posebno na mladenkin izgled.

Tamara je neko ko je zaista malo više pretjerala sa plastičnim operacijama, a njeni silikoni su tako neprirodni da se vide čak i iz aviona.

Mnogi su mišljenja da Tamari uopšte nisu bile potrebne tolike operacije, posebno kada su se pojavile njene fotografije na kojima se vidi kako jeTamara izgledala prije svih tih opercaija.

Sada se stvarno postavlja pitanje, šta joj je sve to trebalo?

 

 

Comments are closed.