Svi se pitaju gdje li Messi troši svoj novac: Kada fanovi vide njegovu kuću, tek im onda ništa nije jasno (FOTO)

Lionel Messi je zasigurno jedan od najboljih fudbalera današnjice, a po mnogim stručnjacima i ostalim fanovima fudbala i svih vremena. Po nekim natpisima u medijima, mada te informacije nikada ne mogu biti tačne, Messi mjesečno zarađuje oko 7 miliona eura. Ogromne novce zarađuje ovaj fudbaler, ali kada bacite pogled na njegovu kuću u Barceloni, baš se i ne bi reklo da je toliki bogataš.

Mada su prije nekoliko sedmica mediji objavili vijest da je Messi kupio kola koja su bila vrijedna 240 hiljada dolara, na fotografijama koje inače voli da objavljuje na društvenim mrežama ne djeluje kao da je on neko ko slovi za najplaćenijeg fudbalera na svijetu.

Poznato je i da je Messi u jednome periodu bio i optužen i osuđen za utaju poreza, ali izgleda da je to sasvim normalno za sportiste toga kalibra, pa su tako slične probleme imali ili imaju i Cristian Ronaldo, Luka Modrić, Neimar.

Za razliku od njegovog velikog rivala Cristiana Ronalda, koji je ovoga ljeta prešao u torinski Juventus i koji voli da se fotografiše ispred luksuznih kola i da pokazuje svima raskoš u kojoj živi, Messi je onaj tip čovjeka koji najviše voli da objavljuje svoje fotografije na kojima je sa porodicom.

Messi i njegova porodica najviše vole da provode vrijeme u dvorištu njihove kuće gdje postoji mini fudbalski teren, a tu je i mini bazen u kojem svi uživaju i u kojem Messi održava formu. Za formu je zadužena i teretana koja se nalazi u sklopu kuće.

Sve ostale fotografije pokazuju izuzetnu skromnost, i ni na jednoj fotografiji Messi ne pokazuje šta sve ima i u kakvoj raskoši živi, već samo pokazuju jednoga pravog porodičnog čovjeka.

Comments are closed.