Svi ostali bez riječi kada se ova pjevačica pojavila na Kebinom koncertu: Već se godinama ne pojavljuje u javnosti i nju baš niko nije očekivao (FOTO)

Poznati folk pjevač Dragan Kojić Keba je prije neki dan u Beogradu, u Sava centru napravio fenomenalni koncert i na taj način je obilježio tri decenije svoje karijere.

Oglasi - Advertisement

Ovaj Kebin koncert su podržale i mnoge njegove kolege sa estrade, pa su tako novinari mogli da vide da su na koncertu bile i Tanja Savić, Zorica Brunclik, Goca Božinovska, kao i Marko Bula, ali je pažnju medija privuklo to i da se pojavila pjevačica Maja Marijana, koja se inače zadnjih godina baš i ne pojavljuje u javnosti, pa je iskoristila priliku da se pojavi na Kebinom koncertu, da podrži kolegu i da uživa u svim njegovim hitovima koje je napravio za sve ove godine.

Maja se iz javnosti povukla još 2013 godine kada je doživjela veoma traumatično iskustvo u vidu porodičnog nasilja od strane svoga tadašnjeg supruga.

Tada su mediji mnogo pisali o tome slučaju, a razlog za nasilje je navodno bio Marijanin odlazak na izložbu, na Likovnoj akademiji, gdje se pojavila sa svojim prijateljima, a to je njenome suprugu, kako su mediji pisali, mnogo zasmetalo, pa je poslije, kod kuće i napao Maju. Tog dana je Maja završila u Urgentnom centru, a zadobila je  mnoge povrede u vidu mnoštva masnica, nagnječenja lubanje i jagodičnih kostiju, kao i mnoge podlive na licu.

Kasnije se pisalo da to nije bilo prvi puta da je bilo nasilja između ovih supružnika, ali ipak je Maja poslije ovoga dala svome suprugu još jednu šansu da bi se od njega definitivno razvela 2014 godine, a i čitav svoj slučaj je još jednom prijavila policiji, govoreći da strahuje za svoju sigurnost i da se boji da je njen bivši suprug neće tek tako ostaviti na miru.

Danas Maja pjeva po kruzerima i putuje po svijetu i čini se da je konačno srećna.

 

 

Comments are closed.