Svi kažu da je isti otac: Ovo je vanbračni sin Harija Varešanovića koji se oženio prošle godine (FOTO)

Popularni bosanskohercegovački pop pjevač Hajrudin Varešanović Hari je tokom cijele svije karijere važio za nekoga ko je svakako znao sa ženama, pa su mediji dosta često pisali o nekim njegovim eventualnim vezama sa raznim ženama, pa čak i sa koleginicama sa posla.

I mada većina tih priča i natpisa nisu imale nikakve veze sa pravom istinom, ipak se i Hariju znalo dogoditi da uđe u neku vezu, sa strane, iako je u tom nekom periodu bio u braku ili u vezi sa nekom drugom ženom, što baš i nije rijedak slučaj na estradi.

Pa je tako Hari u toku svoga života, dok je još bio u braku sa tadašnjom suprugom Aidom dobio vanbračnog sina Maka, koji je izrastao u pravoga momka i neodoljivo liči na svoga oca Harija

Hari se od svoje prve supruge Aide, sa kojom ima kćerku Nađu i sina Damira razveo kada se saznalo da Hari ima vanbračnog sina Maka, ali ipak, bez obzira na sve Aida i Hari su ipak ostali u korektnim odnosima. Poslije Aide , Hari je uplovio u bračnu luku ponovo 2010 godine, ali ovoga puta je izabranica njegovoga srca Slavonka Jasminka Ištuk, sa kojom je prije braka bio u višegodišnjoj vezi.

Kada je Harijev vanbračni sin Mak u pitanju, on danas živi u Sarajevu, i Hari Varešanović nikada nije krio svoga sina, ali su se rijetko kada zajedno pojavljivali u javnosti, pa iz tih razloga malo ko i zna za njega, i kako izgleda.

Ipak, gledajući njihove zajedničke fotografije, vidljivo je da sin izuzetno liči na svoga poznatoga oca. Mak se prošle godine, u februaru i oženio, a njegova izabranica Ruža je veoma lijepa djevojka i vjerujemo da je i Hari zadovoljan izborom svoga sina.

 

Comments are closed.