Svi kažu da je isti otac: Ovo je vanbračni sin Harija Varešanovića koji se oženio prošle godine (FOTO)

0

Popularni bosanskohercegovački pop pjevač Hajrudin Varešanović Hari je tokom cijele svije karijere važio za nekoga ko je svakako znao sa ženama, pa su mediji dosta često pisali o nekim njegovim eventualnim vezama sa raznim ženama, pa čak i sa koleginicama sa posla.

I mada većina tih priča i natpisa nisu imale nikakve veze sa pravom istinom, ipak se i Hariju znalo dogoditi da uđe u neku vezu, sa strane, iako je u tom nekom periodu bio u braku ili u vezi sa nekom drugom ženom, što baš i nije rijedak slučaj na estradi.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako Hari u toku svoga života, dok je još bio u braku sa tadašnjom suprugom Aidom dobio vanbračnog sina Maka, koji je izrastao u pravoga momka i neodoljivo liči na svoga oca Harija

Hari se od svoje prve supruge Aide, sa kojom ima kćerku Nađu i sina Damira razveo kada se saznalo da Hari ima vanbračnog sina Maka, ali ipak, bez obzira na sve Aida i Hari su ipak ostali u korektnim odnosima. Poslije Aide , Hari je uplovio u bračnu luku ponovo 2010 godine, ali ovoga puta je izabranica njegovoga srca Slavonka Jasminka Ištuk, sa kojom je prije braka bio u višegodišnjoj vezi.

Kada je Harijev vanbračni sin Mak u pitanju, on danas živi u Sarajevu, i Hari Varešanović nikada nije krio svoga sina, ali su se rijetko kada zajedno pojavljivali u javnosti, pa iz tih razloga malo ko i zna za njega, i kako izgleda.

Ipak, gledajući njihove zajedničke fotografije, vidljivo je da sin izuzetno liči na svoga poznatoga oca. Mak se prošle godine, u februaru i oženio, a njegova izabranica Ruža je veoma lijepa djevojka i vjerujemo da je i Hari zadovoljan izborom svoga sina.

 

Leave A Reply