Svi kažu da je bolji od snajke: Keba na društvenim mrežama otpjevao Severininu pjesmu, a fanovi se hvataju za glavu od oduševljenja (VIDEO)

Ovih se dana, tj. posljednjih mjeseci porodica Kojić često nalazila na naslovnicama magazina i portala, a sve zbog njihove snajke Severine Vučković- Kojić i njenog eventualnog razvoda od svoga muža Igora Kojića, inače sina poznatog folk pjevača Dragana Kojića Kebe.

Izgleda da su se bure oko razvoda malo smirile, jer se već neko vrijeme ne piše ništa u vezi toga, ali to ne znači da Kojića nema po medijima i po portalima, kao i po društvenim mrežama.

Pa je tako lično Severina objavila jednu zaista simpatičnu snimku sa svoga druženja sa svekrom Kebom, a na snimci je Severina nagovorila Kebu da otpjeva jednu njenu pjesmu.
Malo provokatorski i kroz šalu Severina je upitala svekra da li on zna da otpjeva i odsvira ijednu njenu pjesmu, da bi joj Keba spremno odgovorio , da on zna sve njene pjesme, a posebno ih zna unakaziti.

Poslije toga se Keba latio gitare i otpjevao snajkinu pjesmu ”Ja samo pjevam”, a sudeći po Severininoj reakciji, kao i po komentarima mnogih fanova ispod objave, Keba nije niti malo unakazio ovu pjesmu

Čak je i Severina ispod objave napisala da je sve lijepo bilo i da je ona ovu pjesmu otpjevala još 1999. godine, prije tačno 20 godina i da je njen svekar najbolji na svijetu.

I Severinini fanovi dijele njeno oduševljenje, a mnogi su mišljenja da je Kebina verzija bolja od originala, mada ne treba pretjerivati.

Ali da mnogi misle da je Kebina verzija pjesme zaista dobra dokaz je i podatak da je ovu snimku za manje od dva sata pogledalo više od 80 hiljada ljudi.

 

Comments are closed.