Svi je pamtimo kao skromnu i naivnu seljančicu: Milijana iz Đekne danas ima 53 godine i iznenadit ćete se kako atraktivno izgleda (VIDEO/FOTO)

Nju sigurno pamti čitav Balkan po njenoj ulozi mlade i naivne Milijane iz serije ”Đekna još nije umrla, a kad će, ne znamo”. Kada je snimala tu seriju to je ujedno bio i njen prvi profesionalni angažman jer je tada bila student akademije u Beogradu, i to tek na drugoj godini, pa je i normalno da je za tu vrstu posla, tada, bila i mlada i naivna, ali i totalno neiskusna.

Tada je bila studentica , a danas ima 53 godine.

Njeno je ime Arijana Čulina i ona je hrvatska glumica koja je rođena u Splitu, ali je stjecajem okolnosti glumačku akademiju upisala u Beogradu. Tu ju je, na drugoj godini akademije angažovao poznati crnogorski reditelj Živko Nikolić za ulogu famozne Milijane. Ova uloga je toliko označila Arijaninu karijeru, pa i sam život, da je i dan- danas najviše poznaju po njoj, i po toj seriji.

Arijana je prije nekih dvije godine gostovala u Beogradu u okviru FEST-a sa ekipom filma ”Ne gledaj mi tanjir”, a na tome festivalu je dobila i nagradu za najbolju žensku ulogu.

Tada je novinarima rekla da je to za nju veoma emotivan trenutak, jer na neki način je malim dijelom osjetila kako je onim glumcima koji dobiju Oscara, ali ujedno je rekla da joj je posebno drago da se ova nagrada desila u Beogradu za koji je emotivno vezana zbog prelijepih studentskih dana koje je provela u njemu i iz kojeg je i krenula njena glumačka karijera. Nagradu je na kraju posvetila svome profesoru Predragu Bajčetiću u čijoj klasi je i diplomirala.

Arijana priznaje i sama da ju je uloga Milijane obilježila za cijeli život, ali da je ipak nastavila svoju glumačku karijeru i to u svome rodnome Splitu i Hrvatskoj, gdje je poznata po svojim komičnim monodramama, kao i ulogama koje najviše koketiraju sa komedijom.

Samohrana je majka, i ima jednoga sina.

Comments are closed.