Svi hvale njegov izgled, ali ipak pričekajte dok ne vidite njegovu suprugu Turkinju: ”Kada nas vide zajedno svi misle da mi je ona kćerka ” (FOTO)

0

Malo je ko na tako jedinstven način i za veoma kratko vrijeme postao regionalno popularan kao najpoznatiji penzioner u Hrvatskoj Taljat Selmani, koji je nedavno gostovao i u Dnevniku kod poznatog BiH novinara Senada Hadžifejzovića.

Selmani je postao poznat u cijeloj regiji kada je na jednu običnu novinarsku TV anketu u vezi gripe i bolesti dao jednu upečatljivu izjavu koju je još i ukrasio i jednom sočnom psovkom koja je za veoma kratko vrijeme postala viralna, a Selmaniju donijela veliku popularnost.

Oglasi - Advertisement

U emisiji kod Senada Hadžifejzovića je malo više pričao o sebi i svome životu i otkrio je neke detalje koji do sada mnogima nisu bili poznati.

Tako je Selmani otkrio Senadu da je njegova supruga bila najljepša žena koju je ikada vidio, a sa sobom je donio i neke fotografije da bi sve to Senadu i dokazao, a na kojima je njegova supruga pozirala u prelijepoj haljini koju joj je on donio čak iz Pariza.

Kada priča o svojoj ženi danas, Selmani je Rekao Senadu kako ona danas ima preko 70 godina, ali da nikako nije stara, i da mnogi misle, kada ih vide zajedno, da mu je ona zapravo kćerka. Dodao je još i da je njegova supruga Turkinja te da se zove Nazlije.

Podsjetimo vas samo da je Selmani postao poznat nakon izjave novinarki u jednoj TV anketi kako on ne zna šta je to gripa i da iako ima 82 godine nije nikada bio bolestan i nikada nije išao kod doktora. Dodao je u svojoj izjavi kako su baš penzioneri uništili zdravstvo jer dolaze zbog svake sitnice kod doktora, a onda je dodao i famoznu rečenicu zbog koje je i postao poznat i popularan ”Vježbaj pi**a ti materina”.

 

.

Leave A Reply