Svi ćete odmah zaboraviti na Cecu kada vidite kako izgleda njena rođena sestra: Kao da je spremna za modne piste (FOTO)

Ljepota i seksipil popularne pjevačice Cece Ražnatović je već svima odavno poznata, ali malo je kome poznato da i Cecina rođena sestra posjeduje sve te kvalitete i da se i ona itekako ima čime podičiti kada je izgled u pitanju.

Cecina sestra se zove Lidija Ockoljić, ima 43 godine, i ova zanosna plavuša u svakom pogledu može da izgledom parira svojoj popularnoj i poznatoj sestri. Poznato je i da Cecina djeca gaje veliku ljubav prema svojoj tetki, a posebno je slab na nju Veljko, pa ne čudi da se i Veljko vrlo često pohvali svojom tetkom na društvenim mrežama, posebno preko Instagrama.

Lidija i njen suprug Predrag su već proslavili 14 godina braka ovoga novembra, a njih dvoje su u braku dobili četvero djece i to sina Viktora, kćerku Helenu, kao i blizance Petra i Iliju. I mada je čak četvero djece donijela na ovaj svijet Lidija i dalje izgleda besprijekorno i kao da je spremna za modne piste.

Novinari su godinama pisali o velikoj bliskosti Lidije i Cecine djece Anastasije i Veljka, a ni njih dvoje nikada nisu krili koliko je Lidija važna u njihovim životima. Najbolji dokaz za to je da je Veljko  na grudima istetovirao ime svoje tetke, a i sama Ceca je u više navrata isticala koliko joj je važna ljubav i podrška njene sestre, kao i njene porodice.

Iz svih tih razloga Ceca se prošle godine itekako potrudila da uredi jednu vilu na Dedinju koju je kupila za svoju sestru i njenu porodicu, a Ceca je prilikom uređenja čak angažovala i posebnoga arhitektu kao i stručnjaka za enterijer, koji su pomagali Lidiji da uredi svoju kuću onako kako je to ona zamislila.

Mada su zajedno živjeli 22 godine, Ceca je odlučna u svojoj namjeri da Lidiji napravi samo njen dom u kojem će biti sa svojom porodicom, i zato nije žalila para ni oko kupovine nekretnine, kao ni za njeno potpuno uređenje.

 

 

 

Comments are closed.