Sve što je uradio je da je prosuo lijepilo i smolu po podu: Rezultat koji je dobio je naprosto fascinantan i sada mu sve komšije zavide na ovome (FOTO)

Postoje tako te novotarije kod uređenja stanova, kuća i unutrašnjih prostorija koje zaista naprave veliku promjenu u izgledu enterijera, a sada je moguće da i vi sami, ili uz pomoć majstora uljepšate svoje mjesto stanovanja ili gdje radite sa ovim novim načinom postavljanja podnih obloga. Ovo se može napraviti u bilo kojoj prostoriji, pa čak i sa 3D efektom.

Oglasi - Advertisement

Ovaj trend koji je sada veoma popularan širom svijeta, i kojeg možete da pronađete i na internetu, možete da isprobate i vi sami, kod kuće, naravno ako imate smisla i talenta za ovakve vrste uređenja prostorija.

I mada sve ovo na prvi osjećaj izgleda veoma komplikovano, majstori uvjeravaju da je sve vrlo jednostavno, kao i da se sve veoma brzo završi.

Podovi u kućama, stanovima ili poslovnim prostorima se naprave da budu trodimenzionalni, tako da kada stojite u takvoj prostoriji sa takvim podovima, jednostavno imate osjećaj da ste dijelom neke sasvim druge priče.

Ove sve žive boje se dobro ispoliraju, tako da sve bude veoma glatko, ali i elegantno.

Prvo se nanese prvi sloj, a preko prvog sloja se postavlja odabrana 3D slika, da bi preko slike išla specijalna smola, koju lagano premažete preko odabrane fotografije.

Nije važno da li se radi o drvenim ili metalnim površinama, ovakvo uređenje je moguće na svim površinama.

Dalje u tekstu možete vidjeti i nekoliko primjera ovakvoga uređenja poda, i morate i sami priznati da neki od njih zaista ostavljaju bez daha i riječi i ad je veoma zanimljivo se naći u ovakvom prostoru, a možemo samo zamisliti kako je raditi u prostorijama poput ovih.

 

 

 

Comments are closed.