Sve se mijenja u odnosu njih dvoje jer je beba na putu: Vijest već izašla u javnost, a Vranješu pristižu čestitke sa svih strana na potezu života (FOTO)

Kada je skandal Jelene Karleuše u pitanju izgleda da tu dolazi do nekih stanovitih promjena, jer su svi akteri navodno odlučili da okrenu novi list u svojim životima, mada se čini da je Jelena nastavila po starom, o Dušku se malo čuje i izgleda da je samo Ognjen Vranješ spreman za neke drastične zaokrete.

Kako neki izvori bliski Ognjenu tvrde, on je odlučio da učini sve kako bi spasio svoj brak sa suprugom Danijelom, jer mu je skandal sa Jelenom Karleušom dosta naudio.

Kako ovaj izvor tvrdi u cijelome ovome skandalu Danijela Vranješ je najgore prošla. Ona se zna sa Ognjenom još iz osnovne škole i mada je navikla na neke njegove afere i kombinacija, ovolika javna halabuka joj nikako nije godila. I mada je ona znala za Jelenu i Ognjena mnogo prije nego li je sve izašlo u javnost, toliki pritisak medija ipak nije očekivala, mada je i sama u nekim internim razgovorima rekla da joj je taj odnos, barem po njenim mjerilima, odvratan, perverzan i nemoralan.

Po prvi puta je Danijela, od kako je sa Ognjenom stala u zaštitu sebe i nije stala na Ognjenovu stranu, pa je njihov odnos dobrano i zahladnio, stoga je Ognjen u strahu da mu neće propasti brak pa radi sve ne bi li barem malo popravio stvar.

Vranješ je shvatio da ne želi da izgubi Danijelu, a i da dođe u rizik da manje viđa svoju kćerku, pa je riješio da se promijeni i da radi sve da bi mu Danijela oprostila, a u planu mu je da njih dvoje dobiju još jedno dijete i priznao je svojim prijateljima da već neko vrijeme razmišlja o tome.

 

 

 

 

 

Comments are closed.