Sve je u stvari samo velika laž i obmana: Ovako u stvari izgleda snimanje popularne emisije ”Čovjek protiv divljine” (FOTO)

”Čovjek protiv divljine” je emisija koja je popularna širom planete i koja na avanturistički i pomalo rijaliti način pokušava da prilaže načine preživljavanja u prirodi, u raznim dijelovima svijeta u izuzetno ekstremnim situacijama. Emisija se pravi i producira u Velikoj Britaniji , a prikazuje se i u našoj regiji.

Voditelj ove emisije je poznati Bear Grylls, koji je tokom snimanja ovoga serijala obilazi različite dijelove svijeta, i pokušavao da preživi, i naravno uspijevao, u različitim teškim i ekstremno lošim uvjetima. Ili se barem tako sve do skora mislilo.

Oglasi - Advertisement

Ipak su na kraju isplivale neke informacije u javnost koje sada na tu seriju bacaju sasvim drugo svjetlo.

Pa je tako jedan od pomoćnika reditelja priznao da su za vrijeme snimanja svima iz ekipe donosili pravu hranu, a tek povremeno su znali probati neku hranu koju je voditelj spremao kao savjet za preživljavanje, kao što je živa riba ili neka stijena u Meksiku. Međutim, ovaj pomoćnik reditelja je priznao da su u svemu kontrolirali situaciju, i da su rizik od gladi i žeđi svodili na minimum.

Ipak, ovaj čovjek priznaje da nije baš sve prevara, jer je Bear neke stvari stvarno izvodio, kao što je skakanje sa vrha vodopada, uvijek je stvarno provjeravao dubine voda u nekim dijelovima koje je morao preći, provjeravao je i određene prepreke, a i znao je da jede i bube i kukce, ako je to emisija zahtijevala od njega.

Ova je emisija zaista bila popularna širom svijeta i svi su bili u čudu gledajući Beara kako jede zmije, pije sopstvenu mokraću, spašava se od pustinjskih vjetrova, jede puževe i skakavce, ali sada ova priča, a i ove pojedine fotografije pokazuju da ništa ekstremno nije bilo tokom snimanja ove emisije i da je sve bilo u stvari samo velika laž.

.

 

 

Comments are closed.