Sve je daleko od luksuza i bilo kakve raskoši: Ovako izgleda rodna kuća Darka Lazića (FOTO)

Srbijanski pjevač Darko Lazić, nakon što je doživio tešku saobraćajnu nesreću prije nekoliko dana u kojoj je zadobio veoma teške povrede, trenutno se nalazi u Kliničko- bolničkom centru Zemun, gdje doktori pokušavaju da mu sačuvaju život.

O Draku se manje- više sve zna, pa se zna i da je bio u braku sa poznatom pjevačicom i TV voditeljicom Anom Sević, sa kojom ima kćerku Lorenu.

Zna se i da je Darko bio pobjednik Zvezda Granda 2009. godine, poslije čega mu je i krenula karijera, i to vrlo dobro, pa je stekao i veliku popularnost, zahvaljujući kojoj je uspio sebi da kupi stan u kojem je živio sa Anom i kćerkom sve do razvoda, a stan se danas procijenjuje na vrijednost od nekih 300 hiljada eura.

Razvod, kao većina razvoda nije mogao proći bez trzavica i medijske pompe, ali oboje su shvatili da su u takvoj krizi da jednostavno moraju da se odvoje jedno od drugoga, zbog njih samih, ali najviše zbog kćerke. Na kraju su napravili sporazumni razvod, a Darko je odmah rekao da se odriče stana i da želi da stan koristi Ana sa njegovom kćerkom, tj. da dođe u njihovo vlasništvo.

Poslije razvoda Darko se iz Beograda preselio u svoje rodno selo Brestač gdje je sebi napravio kuću,a imao je namjeru i da sebi kupi novi stan u Beogradu.

Kada pogledate njegovu kuću u Brestaču, može se zaključiti da Darko ne boluje od nekog velikog luksuza i da nije od onih koji se voli pokazivati pred komšijama, jer je kuća u kojoj Darko živi zaista skromna za kapacitete pjevača kao što je Darko.

 

 

Comments are closed.