Sve do sada je šutjela, ali je morala nešto da kaže u vezi toga: Ceca otkrila šta misli o svojoj snahi, kao i o vjeridbi svoga sina i planovima za brak (FOTO)

Iako, kako i sama kaže, nije veliki ljubitelj ni zime, ni planina, ali ni zimskih sportova, poznata pjevačica Ceca Ražnatović je ipak odlučila da se pojavi na Jahorini ovih dana, a ujedno i priprema veliki spektakl koji će se desiti na toj planini 1. decembra.

Ceca je novinarima priznala da ne voli zimu i planine jer je veoma zimogrižljiva i da više voli ljeto i plaže, Sunce, more, mada nema ništa protiv planina i onih koji uživaju u toj vrsti odmora. Rekla je Ceca kako njena djeca Veljko i Anastasija obožavaju planine i da su tokom zime stalno na Kopaoniku. Ona lično ne zna skijati, pa vrijeme na planinama provodi u šetnjama.

Oglasi - Advertisement

Za svoj nastup na Jahorini Ceca je rekla da se neće puno razlikovati od njenih uobičajenih nastupa, i da je za nju najvažnija energija koja se stvori na takvim nastupima i ad se da svojoj publici 100%, ali i da oni njoj uzvrate istom mjerom

Poznato je i da je njena djeca dosta često prate na njenim nastupima, ali izgleda da ovoga puta to neće biti tako jer kako je Ceca rekla novinarima, Anastasija ima neke svoje obaveze, vezane za pjevačku karijeru, dok se Veljko priprema za Zlatnu rukavicu, na kojoj će učestvovati.

Osvrnula se Ceca i na nedavno objavljenje zaruke njenoga sina i njegove zaručnice Bogdane Rodić, pa je rekla kako je veoma zadovoljna snahom i sinovim odabirom i da je Bogdana dobro dijete iz zdrave i dobre porodice, ali ipak smatra da su oboje još uvijek mladi za brak, mada ne krije oduševljenje njihovom vjeridbom. Isto tako misli i za Anastasijinog dečka, koji je pristojan i fin, ali da to i nje čudo s obzirom da je momak iz Vojvodine, a tamo su svi takvi.

Opet se vratila na Veljka i rekla kako je Veljkina veza sa Bogdanom njegova najduža veza i da se ona trudi ne miješati u njihov odnos, i da je brak, na kraju krajeva samo formalnost, a da je ljubav najbitnija, kao i međusobno uvažavanje i poštivanje.

 

Comments are closed.