Svaki pušač na svijetu treba da zna za ovaj lijek: Sa njime ćete očistiti svoja pluća, smanjiti kašalj, a i pun je vitamina (RECEPT)

Nevjerojatan je podatak da čak 60% svjetske populacije je ovisnik o cigarama i cigaretama, odnosno o pušenju i da duhanska industrija svake godine ima povećanje svojih prihoda i do nekoliko milijardi više za razliku od godine prije.

Ovisnost o cigarama je kao i svaka druga ovisnost, veoma teška i opasna i teško je se osloboditi i mnogi ljudi pokušavaju na sve načine da se oslobode ove ovisnosti.

Pored toga što su cigarete sve skuplje i skuplje  pa naši budžeti sve teže podnose ovu stavku, tu je i pitanje zdravlja jer pušenje veoma loše utiče na cjelokupno zdravlje čovjeka, posebno na njegova pluća, a nerijetki su slučajevi i kancera kod onih koji već dugi niz godina konzumiraju ove proizvode.

Ovaj napitak koji dijelimo sa vama će barem da vam riješi problem iritantnog kašlja kojeg većina pušača ima, a uz pomoću njega ćete se veoma uspješno riješiti i sluzi iz pluća, pa se stoga i najviše preporučuje upravo pušačima. Svi oni koji su koristili ovaj napitak ili lijek tvrde da ćete se za samo nekoliko dana riješiti sluzi iz pluća i da ćete sve manje imati problema sa kašljem, posebno u jutarnjim satima

Napitak se priprema na veoma jednostavan način, a ono što treba da uradite je da dvije šolje vode sipate u jednu šerpu, a da zatim u vodu dodate osam komadića đumbira te jednu kašikicu bibera i to u zrnu.

Stavite poklopac na šerpu i sve ostavite da se kuha 5-7 minuta. Kada napitak bude gotov, sklonite ga sa vatre, promiješajte, procijedite i zasladite a jednom kašikicom meda.

Da bi učinak bio što brži pijte ovaj napitak 3-4 puta dnevno.

 

Comments are closed.