Svadba o kojoj bruji Hrvatska: Kada se mlada pojavila svatovi su odmah pogledali dole i svi su htjeli da je snime ili fotografiraju (FOTO)

Svadba, vjenčanja je ceremonija koje je najvažnija u životu jednoga para, muškarca i žene, ili, sada ima i nekih novih kombinacija, kada žele da ozakone svoju vezu i svima na svijetu objave svoju ljubav.

Prije su nekako sve svadbe ličile jedna na drugu i nije bilo nekih velikih iznenađenja za zvanice, pa ni za same mladence.

Oglasi - Advertisement

Međutim, u današnje vrijeme , svako se trudi da bude što originalniji u vjenčanjima, bilo da se to radi o samome odijevanju, vjenčanici ili odijelu. Bilo da se radi o samoj ceremoniji za koju se angažiraju posebni muzičari ili cvijeće ili neke druge dekoracije, svako želi da na poseban način predstavi svoje vjenčanje, da bude originalan, tako da se još dugo nakon vjenčanja priča o njemu i o svim iznenađenjima koji su išli uz njega.

Dakle, neke su svadbe obične, a dok su druge sve samo obične nisu.

Upravo jedna takva svadba je privukla veliku pažnju na internetu i snimke i fotografije te svadbe su za veoma kratak vremenski rok postale viralne pa se i dan danas priča o ovoj svadbi..

Svadba se desila na jugu Hrvatske u mjestu Sito Donje, koje se nalazi u blizini Splita.

Naime, mlada je od strane svoga oca predata mladoženji na jednome veoma neobičnom vozilu za svadbu. Da li prepoznajete mašinu. Riječ je o famoznome ”freza multikultivatoru”.

Kada se mladenka pojavila na ovoj mašini veselje je moglo da počne jer automatski se atmosfera popravila i svi su postali vedri i nasmijani.

Prizor je, mora se priznati baš nesvakidašnji i nije ni čudo da su svi poželjeli da ga snime ili fotografiraju, a i komentari na društvenim mrežama su bili veoma pozitivni i mnogi smatraju da je ideja zaista genijalna.

Ovo su još neke niti malo obične situacije s različitih vjenčanja za koje se nadamo da će vas nasmijati :

 

.

 

Comments are closed.