Svađa se i dalje nastavlja: jelena Karleuša opet isprozivala Zoricu Brunclik i njene pjesme- To je teški šund i najgora papazjanija (VIDEO/FOTO)

Poznato je da na estradi postoje pojedina neprijateljstva između pojedinih pjevača i pjevačica, a neka od tih neprijateljstava se svako malo iznova probude i pojačaju na opšte oduševljenje fanova, ali i medija. Jedno o poznatijih netrpeljivosti je ono između Jelene Karleuša i Zorice Brunclik.

Jelena je poznata po tome da nema dlake na jeziku i da svako malo zna da isprovocira nekoga od svojih kolega ili koleginica sa nekom od svojih izjava, pa je tako bilo i ovoga puta kada je prokomentarisala nastup jedne od takmičarki u Zvezdama Granda.

Takmičarka koja ima samo 21 godinu je otpjevala svoje pjesme na samo svoj način, ali sam izbor pjesama se baš i nije svidio Jeleni, a posebno što je takmičarka izabrala pjesmu Zorice Brunclik, Veliki grad.

Jelena je Jovani, kako je ime takmičarki, rekla da je prvu pjesmu i otpjevala nekako, ni tamo ni ovamo, dok je druga pjesma, po Jeleni, bila pravi debakl, posebno jer je to pjesma Zorice Brunclik, na šta je Popović dobacio kako Jelena inače ne voli pjesme Zorice Brunclik

Jelena je na to odgovorila da nema veze da li ona voli ili ne voli pjesme Zorice Brunclik, ali način na koji je Jovana sve otpjevala je čista papazjanija i da je šund pjesmu napravila još većim šundom. Preporučila je Jovani da se mani starih pjesama iz daleke prošlosti jer to ne treba da bude njena budućnost, i tako ipak pokazala da baš i nema veliko mišljenje o stvaralaštvu Zorice Brunclik.

Čeka se Zoričin odgovor, koja nikada niša nije prešutjela, pa ne vjerujemo da će i sada to da uradi

Sve ovo možete da vidite i na ovom videu, i to od 1: 21: 50

 

 

 

Comments are closed.