Sva joj odjeća mala: Aleksandru Prijović uslikali u porodavnici kako kupuje novu garderobu koja pristaje trudnici jer stomak više ne može da sakrije (FOTO)

Mislimo da sada već i ptice na granama znaju sve o Aleksandri Prijović, poznatoj pjevačici, kao i o njenome vjenčanju koje se dogodilo ove godine kada se udala za posinka Lepe Brene , Filipa Živojinovića, a posebno se zna sve o Aleksandrinoj trudnoći.

Pjevačica je prije nekoliko mjeseci objavila da je trudna, a to su odmah prenijeli svi mediji u Srbiji, a od tada se prati svaki Aleksandrin korak i javnost želi da zna sve što se dešava u njenome životu, kao i kako se nosi sa trudnoćom.

Oglasi - Advertisement

Zna se da je termin za porod početak iduće godine, a zna se i da Aleksandra nosi muško dijete što je naišlo na posebno oduševljenje u domu Živojinovića. Jedno vrijeme se špekulisalo da će se Aleksandra poroditi u Americi u domu Živojinovića kojeg imaju u Majamiju, ali je na kraju ipak odluka pala da se sve obavi u Srbiji.

Aleksandra je prije nekog vremena prekinula, na savjet doktora i svoju pjevačku karijeru, tako ad je trenutno na nekoj vrsti trudničkog bolovanja i svaki trenutak provodi sa svojim Filipom, porodicom i prijateljima.

Svakim danom je njen trudnički stomak sve više vidljiv, i već je toliki da ga Aleksandra više i ne uspijeva sakriti ma šta odjenula na sebe.

Izgleda da joj više niša od njene garderobe i ne pristaje, jer je ovih dana uhvaćena kako traži novu garderobu jer joj je njena stara garderoba sada već mala.

Da vas podsjetimo da je prije  nekoliko dana Aleksandra na jedan dan prekinula svoje bolovanje da bi se pojavila na velikom koncertu svoga kuma Ace Pejovića u beogradskoj Areni, sa kojim je na tome koncertu otpjevala duet ”Litar krvi” a zatim je otpjevala i svoja dva hita, ”Od istoka do zapada” i ” Klizav pod”.

 

Comments are closed.