Suprugu borca Habiba Nurmagedova niko, nikada nije vidio: Zbog religije borac ne smije da je pokazuje u javnosti- Postoje samo ove fotografije sa vjenčanja (FOTO)

Jedan od najpoznatijih boraca u ringu Rus Habib Nurmagedov se oženio prije pet godina ali niko, nikada nije vidio njegovu suprugu u javnosti, niti kako izgleda.

Ovih je dana, zbog velikog uspjeha kojeg je postigao svojom zadnjom borbom došao u centar pažnje medija, pa su se pojavile neke njegove fotografije sa svadbe Dagestanca. Po svemu sudeči, bila je to veoma interesantna i vesela svadba, ali niko nije mogao da vidi mladu, odnosno njeno lice. Supruga ovoga sada poznatoga borca je cijelo vrijeme vjenčanja bila prekrivena preko lice debelim velom jer Habibu religija ne dopušta da pokazuje svoju suprugu u javnosti.

Zbog toga je njegova supruga prava misterija za cijelu javnost, a posebno je to intrigantno ljudima iz medija. Misterija je i da li ovaj poznati borac ima djecu jer i tu informaciju čuva daleko od javnosti

Inače, ovaj ruski borac je prije nekoliko dana savladao Conora McGregora, MMA borca iz Irske i tako je obranio naslov prvaka u svojoj kategoriji. Iako se očekivalo da će borba biti neizvjesna, Rus je od samoga početka bio bolji i na kraju je i pobijedio.


Već se najavljuje i mogući uzvrat ove borbe jer je velika zainteresiranost fanova da ova dva borca još jednom vide u borbi, a vjeruje se da bi i mnogi sponzori bili zainteresirani za ovu borbu, pa bi nagradni fond za pobjednika i poraženog mogao biti pozamašan, tako da bi obojica, bez obzira na ishod mogli i da završe svoje karijere i posvete se nečemu drugome.

Vrlo brzo ćemo i saznati da li će uzvratne borbe uopšte biti.

Comments are closed.