Supruga Dine Dvornika na Instagramu objavila fotografiju sa njihovog vjenčanja i niko ne može da vjeruje da se takva udala: Za mnoge je to bruka i sramota, a mnogi misle da su oboje bili ispred svoga vremena (FOTO)

Većina žena na dan svoga vjenčanja odaberu da budu u bijelim vjenčanicama, ili barem u nekim haljinama u pastelnim bojama, ali na taj način nije razmišljala Danijela Dvornik, supruga pokojnog i veoma popularnog pjevača Dine Dvornika.

Zbog haljine koju je odabrala za svoje vjenčanje sa Dinom, mnogi su je i tada gledali u čudu, smatrajući da sam izgled, ali ni boja ne pristaje za jedan takav događaj kao što je vjenčanje, ali kao i uvijek, bilo je i onih koji su mislili da je njen izgled sasvim u redu i da je ponekad i lijepo izaći iz nekih stereotipnih okvira. Danijela je samo imala da kaže da je to samo njen dan i da se na svome vjenčanju ima pravo pojaviti kako želi.

Ponovo se pomalo digla prašina oko svega ovoga kada je Danijela odlučila da pojedine fotografije sa svoga i Dininog vjenčanja objavi i na društvenim mrežama. Opet se javnost podijelila, i opet su je neki proglasili čudnom, dok drugi smatraju da su oboje, i Dino, ali i Danijela bili ispred svoga vremena, i na drugačiji način gledali na neke stvari.

Tog avgusta 1989. godine, kada su se vjenčali, sve je prošlo veoma mirno i intimno, u krugu porodice, bez ikakvoga glamura. Sama Danijela kaže da su bili veoma čudni mladenci i da je ona zasigurno bila jedina mlada u zadnjih dvadeset godina koja se pojavila u ljubičastoj vjenčanici.

Njena ljubičasta vjenčanica je bila ukrašena čipkom, a sve je ukombinovala sa bijelim ukrasom za kosu, kao i sa buketom bijelog cvijeća. Da je vjenčanje zaista bilo čudno i nesvakidašnje govori i podatak da je mladenka na vjenčanje došla u Yugi 45, dok ju je Dino pratio na biciklu.

Dino, ili mladoženja se na vjenčanju pojavio nešto malo tradicionalnije odjeven, a na sebi je imao bijelu košulju, leptir mašnu, crne pantalone, tregere crne boje, te sunčane naočale.

Sve u svemu bilo je to vjenčanje za pamćenje koje uspjeva i nakon skoro 30 godina da podiže prašinu.

 

 

 

Comments are closed.