Šumaherova supruga se obratila medijima, a svi njegovi fanovi su u suzama: ”Ovo vam moram reći” (VIDEO/FOTO)

Kao što je to mnogima poznato, poznati vozač Formule 1, Mihael Šumaher je prije nekoliko godina stradao na skijanju, i od tada se veoma malo zna o njegovome zdravstvenom stanju, mada su mediji, tu i tamo izlazili sa nekim šturim informacijama čija je tačnost veoma upitna.

Poznato je i da se Mihaelova supruga Korina do sada nije oglašavala u medijima, ali je konačno i ona odlučila da prekine tu šutnju pa je dala izjavu za jedan njemački magazin.

U toj izjavi Korina je rekla da svi znaju da je njen muž veliki borac i da on nikada neće odustati, a zatim se obratila i muzičaru koji je napisao pjesmu pod nazivom ”Rođen da se bori” i koju je posvetio Mihaelu Šumaheru u želji da mu iskreno zahvali na njegovoj poruci i na divnome poklonu koji je cijeloj porodici pomogao da se izdignu u veoma teškim trenucima. Korina je priznala da je sjajno kada se primi toliko poruka sa predivnim željama, koja vraćaju snagu njenoj porodici.

Jedan od Šumaherovih boljih i bližih prijatelja je rekao za medije da je nekadašnji šampion F1 vezan za krevet, ne može da hoda ni da govori i da samo ponekad pokaže emociju tako što zaplače.

Međutim, kako neki mediji prenose, legendarno prezime Šumaher bi opet moglo da bude dijelom Formule 1 jer Mick Šumaher, sin legendarnog Mihaela bi već od sljedeće sezone mogao da bude jedan od dva vozača u ekipi ”Toro Rosso”, koji se takmiči u utrkama F1.

Od toga ga, po posljednjim informacijama, dijeli samo plasman među prva tri vozača Formule 3. Zato Toro Rosso razmišlja da angažuje mladog Šumahera jer će njihov sadašnji vozač Piere Gasley od sljedeće sezone voziti za Red Bull

Logično bi bilo da se mladi Šumaher prvo ogleda u Formuli 2, ali po svemu sudeći, vrlo je moguće da će se direktno priključiti najvećem cirkusu na točkovima, jer je u Formuli 3 u devet održanih utrka trijumfovao u njih šest.

 

 

 

 

Comments are closed.