Sultaniju Hurem više niko ne može da prepozna: Promijenila je boju kose, odradila nekoliko operacija na licu i fotografisala se u izdanju na koje nismo navikli od nje (FOTO)

Mejrem Uzerli je glumica tursko- njemačkog porijekla, a najveću slavu je stekla tumačeći ulogu sultanije Hurem u popularnoj seriji ”Sulejman Veličanstveni”. Serija je bila veoma popularna i na ovim našim balkanskim prostorima i voljeli su je i stari i mladi, a posebno je bila gledana upravo zbog Hurem, čija je moć i želja da zaštiti svoje ili ono što je mislila da joj pripada naišla na velike simpatije i odobravanje gledaoca.

Mejrem je nekada bila žena velikoga turskog vladara koja se borila svim svojim snagama za svoju poziciju i poziciju svoje djece, ali se u međuvremenu dosta promijenila od vremena kada je tumačila ulogu sultanije. A sada su se pojavile i neke njene fotografije koje najvjernije i pokazuju svu tu transformaciju.

Pa tako su se na društvenim mrežama pojavile i njene fotografije u kupaćem kostimu, koje joj inače nisu bile svojstvene, ali mora se priznati da joj sve dobro stoji.

Primjetno je da je Mejrem i vidno smršala i da se zaista trudi da održava svoju vitku liniju. Promijenila je i boju kose, pa tako ona jarka crvena boja kose iz serije nije više nešto po čemu je prepoznaju. Mnogi od njenih fanova su mišljenja da je odradila i neke operativne zahvate na sebi i na svome licu. Pa tako mnogi misle da je povećala usne, a i da je na licu, posebno oko jagodica i nosa uradila neke korekcije, a sumnja se i da je botoks postao njena opsesija.

Sve u svemu, očito je da je sultanija potpuno promijenila svoj imidž, a te promjene su napravile da je mnogi od njenih fanova više i ne mogu prepoznati

Prema pisanju nekih medija, Mejrem ima namjeru da napravi veliki zaokret u svojoj karijeri, pa tako želi da se proslavi i van granica Turske, a krajnji cilj joj je Holivud, što i jeste san mnogih svjetskih glumica i glumaca.

 

 

.

Comments are closed.