Stvari koje je malo ko znao: Šabanov bivši bubnjar otkrio mnoge tajne o pjevačevom vanbračnom sinu (FOTO)

Prošlo je već nekoliko dana kako je posljednji put ispraćen najveći pjevač i kralj narodne muzike Šaban Šaulić, a kako su mnogi od medija naveli, bio je to jedan od najvećih ispraćaja ikada, i da je na samoj sahrani bilo više od 7.000 ljudi.

Šaban Šaulić će biti zlatnim slovima upisan u istorijat izvođača narodne muzike kao i cjelokupna njegova karijera u kojoj je snimio nekoliko desetina albuma i otpjevao na stotine pjesama i hitova.

Ono što se počelo malo više spominjati nakon sahrane Šabana Šaulića je slučaj njegovoga vanbračnog sina koji se također pojavio na sahrani svoga oca. Njegovo je ime Robert. što je sada već mnogima poznato i Šaban ga  dobio u vanbračnom odnosu i prije nego je upoznao svoju suprugu Gordanu i oženi se njome.

Bubnjar koji je pratio Šabana u tim mlađim danima i koji je odrađivao koncerte sa njiem je za novinare rekao da je on lično, u nekoliko navrata vidio kako je Šaban davao u tadašnjim parama oko 500 eura mjesečno za njega i da ne zna šta se kasnije dešavalo. Čuo je da Robert nije najbolji sa zdravljem kao i da čuva neku babu u Zrenjaninu, ali nije siguran da su te informacije najtačnije.

Također su neki mediji otkrili kako je Šabanova supruga Gordana branila pjevaču da se viđa sa svojim vanbračnim sinom i da je insistirala da Robert ne nosi Šabanovo prezime, te zbog toga Robert nosi prezime svoga očuha- Omaljev, pa se priča da je platila 10 hiljada maraka da Robert to i uradi

Za Roberta se zna da je živio dosta teško jer majka i nije puno marila za njega, te da ga je više odgajala komšinica, nego sopstvena majka.

 

 

 

Comments are closed.