Stoja se odlučila na velike promjene u svome životu: Skoro niko sa estrade ne vjeruje da je ovo učinila (FOTO)

Svojevremeno je Stoja bila jedna od najpopularnijih folk pjevačica u regiji, a njena je popularnost u jednom trenutku bila tolika da je lakše punila velike sporske dvorana za svoje koncerte od Cece , Brene ili Karleuše.

Međutim, s vremenom je popularnost opadala, sve je manje imala dobrih pjesama, pa je tako i na sceni ima sve manje i manje.

I tako, dok mnoge zvijezde sa estrade, kada traže spas od iste koja je puna tračeva, podmetanja, skandala i afera, traže spas u kupovinama ili u nekim putovanjima, Stoja Novaković je na opšte iznenađenje mnogih sa estrade našla svoj mir u svome rodnom selu Perelezu.

Kako mnogi mediji prenose, iako je Stoja davno napiustila svoj rodni kraj, ipak joj je srce zauvijek ostalo u njenom selu Perelezu u kojem, barem posljednjih nekoliko godina boravi više nego u Beogradu, a i sve svoje obaveza koje su vezane za Beograd je smanjila na najmanju moguću mjeru.

Stoja je u Perelezu sa svojim mužem, inače poznatim arhitektom Igorom Jovanovićem, koji je ipak malo više vezan za Beograd, jer mu je posao vezan za ta j grad, a Stoja mu se , tu i tamo pridruži u prijestolnici, tek toliko da ne ispadne iz fazona i da estrada ne zaboravi na nju.

Inače, Stoja je uložila velike novce u renoviranje svoje porodične kuće i od nje je napravila svoju pravu oazu mira u koju samo njeni rijetko dobri prijatelji imaju pristup.

Svoj ranč, koji je napravljen oko 40 kilometara udaljenosti od Beograda drži samo za sebe i ne voli ga prikazivati u javnosti

Tek ponekad, na društvenim mrežama objavi poneku svoju fotografiju sa imanja, ali to je toliko rijetko da se i ne broji.

 

 

 

Comments are closed.