Stanija objavila svoje fotografije nakon operacije i doslovno niko ne može da vjeruje da tako izgleda (FOTO)

Ovih se dana baš dosta pisalo o poznatoj starleti i rijaliti zvijezdi Staniji Dobrojević koja je hitno morala da napusti rijaliti Zadruga zbog zdravstvenih problema, zbog kojih opet hitno morala da odleti za Ameriku gdje je i imala operaciju.

Oglasi - Advertisement

Hirurška intervencija je obavljena u Americi i kako mnogi mediji prenose Stanija se veoma dobro oporavlja nakon operacije, tako da bi  njen povratak u Zadrugu mogao biti veoma skoro.

Dobar i uspješan oporavak Stanija je odmah iskoristila da bi napravila par fotografija sa kojima bi obradovala svoje fanove, a to su i bile njene prve fotografije nakon operacije.

Na tek objavljenim fotografijama starleta izgleda potpuno svježe, odmorno, dotjerano i lijepo, i pojedini fanovi su mišljenja da su fotografije nastale davno prije operacije, jer niko ne može da izgleda ovako dobro nakon bilo kakvog hirurškog zahvata.

Iako već neko vrijeme nije u rijalitiju Zadruga, Stanija je i dalje glavna tema svih medija u regiji, a i sami učesnici dosta pričaju o njoj u njenome odnosu, a mišljenja oko njenog eventualnog povratka u Zadrugu kod učesnika su podijeljena. I mada je više onih koji bi voljeli da se Stanija ne vrati, jer bi tako izgubili jednog veoma jakog takmičara, ima i onih koji navijaju za Stanijin povratak, da bi se situacija u Zadruzi još više zakuhala.

Da je glavna tema iako nije na zadruzi zaključila je i sam Stanija jednom svojom objavom, a na nama je da sačekamo još neko vrijeme, da se vidi razvoj situacije oko Stanijinog oporavka, pa da se konačno sazna, da li se Stanija vraća u Zadrugu ili je završila za ovu sezonu.

 

 

 

Comments are closed.