Stanija iskrena do kraja: Novak Đoković mi je pomogao da postanem poznata i to na ovaj način (FOTO)

0

Malo je onih koji gledaju rijaliti programe na ovim našim prostorima a da ne znaju ko je Stanija Dobrojević, poznata starleta koja je bila i pobjednica u jednoj sezoni Farme i tada je zaradila prilično veliku svotu novca kao pobjednica.

Tako je Stanija zadnjih dana podigla veliku prašinu sa svojim povratkom u Zadrugu i sada mnogi od pratitelja ovog rijalitija smatraju da će tek sada da se dobrano zakomplicira situacija u ovome rijalitiju i da nas tek sada čekaju prave zanimljivosti.

Oglasi - Advertisement

Oni koji prate Stanijinu karijeru znaju da prije nego li je postala poznata, Stanija je studirala ekonomiju, međutim, tada je, u vrijeme studija otputovala za Ameriku, a tamo je jedno vrijeme i radila, i zarađivala novac. I sama je priznala da je u američkim danima bila veoma popularna među studentskim prijateljima, kao i među profesorskim kadrom. Nekoliko puta je neke svoje prijateljice vodila i na teniske mečeve, posebno kada je igrao Novak Đoković, dok još nije bio toliko poznat.

Rekla je tada Stanija da su njene prijateljice iz Amerike neprosto bile oduševljene kada su shvatile da je ona u dobrim odnosima sa Novakom, a posebno su bile sretne kada ih je Novak u nekoliko navrata zvao na neka druženja poslije meča. Tada su, kako je priznala Stanija, na tim zabavama je počeli primjećivati paparazzi, pa je dobila nekoliko ponuda za neka snimanja i za setove, a to joj je veoma dobro došlo da kao siromašni student popravi svoju finansijsku situaciju.

Zbog svega toga Stanija je veoma zahvalna Novaku jer joj je on nekako i bio odskočna daska da postane javna ličnost i da se kasnije okuša u modelingu, muzici i rijaliti emisijama.

 

 

.

.

 

Leave A Reply