Stanija Dobrojević se pohvalila svojim djevojačkim stanom kojeg je kupila od honorara u rijalitijima: Neki detalji iz kupatila su raspametili mnoge njene obožavatelje (FOTO)

0

Rijaliti emisije tipa Zadruga ili Parovi su iznimno popularni u Srbiji i u ovim našim balkanskim krajevima, a pojedini takmičari koji su već dugi niz sezona dijelom mnogih rijalitija mogu se pohvaliti da su za te svoje angažmane bili poprilično dobro plaćeni.

Neki od učesnika rijalitija, koji su faktički nezamjenjivi i već dugi niz godina su u tim vrstama emisija se mogu pohvaliti nekim zarađenim svotama koje su poprilično velike ako ih usporedimo sa nekim drugim zaradama koje možete ostvariti na nekim drugim poslovima.

Jedna od onih kojoj se veoma isplatilo učestvovanje u rijalitijima, ali i pobjeda u jednoj od sezona Farmi je starleta Stanija Dobrojević, koja je od svoji honorara ,ali i od nagrade za pobjedu uspjela da sebi obezbijedi jedan mali stančić u Novom Sadu u kojem provodi svoje vrijeme kada nije u Americi i u Majamiju.

I sama Stanija je u razgovoru sa novinarima rekla kako obožava svoj mali stančić i da joj je drago što se nalazi u samome centru Novog Sada, a i da je ulica u kojoj je smješten stan dosta mirna. I mada ju je kvadrat koštao dosta skupo, čak 1.500 eura, jer se stan nalazi u centru, nije joj žao niti jednoga eura jer je investicija zaista dobra.

Priznala je da je za iste pare malo dalje mogla kupiti dvosoban stan, ali da ova garsonjera ispunjava sve njene prohtjeve, te da će u slučaju potrebe biti veoma lako je prodati, pa čak i zaraditi na njoj.

Stanije je još i dodala da je ova njena garsonjera najveće bogatstvo koje ima i da je skoro sve pare koje je zaradila dala u kupovinu stana i na njegovo uređenje.

Na fotografijama možete da vidite kako je sve to Stanija sredila po svome ukusu.

 

 

 

 

 

Leave A Reply