Šta uradi od sebe, a bila je jedna od najljepših žena na svijetu: Jedva pomiče lice, a svi se uplaše kada vide ove slike

Šou biznis je veoma okrutan i ako nisi u njemu sto posto veoma lako se može desiti da nestaneš sa scene i da ti se izgubi svaki trag.

Stoga se u svemu tome mora održavati forma, a posebno se mora voditi računa o izgledu, ato je posebno karakteristično za žene iz ove vrste biznisa.

Stoga je skoro pa normalno da mnogi ljudi, na primjer iz svijeta glume, svjetske zvijezde se svako malo podvrgavaju nekim estetskim zahvatima. Naravno da niko nema ništa protiv toga, ako se sve to radi sa mjerom, ali mnogi od njih znaju u tim zahvatima i pretjerati.

Sasvim je u redu raditi neke manje korekcije, ako je to estetski zaista potrebno, ali nikako ne treba ići u krajnost i postati ovisnik o takvim vrstama operacija pa početi mijenjati sve na sebi.

Mnoge holivudske zvijezde, posebno žene, se boje starosti jer smatraju da će sa godinama postati nezanimljive za scenariste i režisere, pa pokušavaju operacijama da uspore starost, ali dosta često i pretjeraju u toj svojoj želji.

Vjerojatno ste već dosta puta imali priliku da vidite i neke domaće i inostrane poznate ličnosti koje su upropastile svoj izgled raznim operacijama i upotrebom botoksa.

Ova glumica o kojoj je ovdje riječ je nekada važila za najljepšu glumicu Holivuda, pa samim time i svijeta, ali poslije raznih operacija postala je potpuno neprepoznatljiva.

Riječ je o svjetski popularnoj glumici Nicole Kidman, koja je i dobitnica Oscara, ali kada je danas pogledate i vidite to više nije ona riđokosa ljepotica za kojom su svi uzdisali, jer su je razne operacije i botoks skroz izobličili, do neprepoznatljivosti.

Comments are closed.