Šta se desi kada je komšija tvrdoglav, pa zeza sve ostale stanare u zgradi dokaz je i ova fasada koja je snimljena u Beogradu: Društvene mreže ne mogu da zaustave smijeh zbog ove priče (FOTO)

Balkan je uvijek bio poznat po tome da su na ovome području ljudski odnosi uvijek bili čudni. Pa tako dosta često imamo priliku da čujemo ili pročitamo vijesti u kojima je brat na brata udario iz nekih samo njima znanih razloga ili da su se dvojica komšija posvađale na mrtvo ime, pa u tu svoju svađu uvukli o ostatak komšiluka. Međutim, naravno, ima i onih lijepih priča, punih poštovanja, ljubavi i uvažavanja, mada su svima mnogo interesantnije one sa sukobima.

Pa je tako u ovoj priči koja je nasmijala Balkan jedan komšija u jednoj zgradi u Beogradu, u naselju Obilićev vijenac odlučio da ne želi fasadu na zgradi, a da stvar bude još i gora, ostale komšije su morale da poslušaju njegovu želju.

Oglasi - Advertisement

Poznato je , barem onima koji žive u zgradama i u stambenim naseljima da uopšte nije jednostavno živjeti u takvim uslovima, okruženi mnogim ljudima i komšijama, različitih osobina i karaktera, i ad dota često u takvim okruženjima dođe do određenih razmirica i konflikta među komšijama, jer svako ima svoje prohtjeve i zahtjeve, a rezultat jedne takve komšijske farse je upravo i ova fasada.

Pa je na kraju posao napravljen na taj način da je cijela zgrada okrečena sivom bojom, dok samo kod komšije sa 4 sprata i dalje stoji stara bijela, betonska boja. Čitava zgrada u jednoj boji, samo oko tri prozora potpuno drugačija.

Naravno da čim se ova fotografija pojavila na društvenim mrežama, da su odmah počeli i razni komentari, pa su tako pojedinci bili mišljenja da možda ovaj čovjek i nije imao para da uloži u svoj dio fasade, dok su drugi smatrali da inspekcija treba da sankcioniše ovoga stanara, jer sada ova zgrada sa ovakvim izgledom najobičnije ruglo., dok su treći mišljenja da ovaj stanar možda ima namjeru da svoj dio fasade uradi na svoj način, koji će biti poseban.

 

 

Comments are closed.