Srpska glumica prošetala ulicama svjetske metropole u izdanju u kojem nikada nije viđena: Fotografija je izazvala lavinu komentara, a posebno je njena izjava podigla prašinu (FOTO)

Lidija Vukičević je svojevremeno spadala u red najpopularnijih glumica na ovim prostorima, ali tu svoju popularnost može da zahvali svojoj ulozi Violete u seriji Bolji život, kao i svojoj ulozi u seriji Šifra Despot. Bilo je u njenoj karijeri i par filmskih uloga ali realno niti jedna od njih nije ostvarila neki zapaženi uspjeh.

Ono po čemu je Lidija tokom cijele svoje karijere bila poznata je svakako njen atraktvni izgled i ljepota, pa je zbog tih svojih kvaliteta nemali broj puta krasila naslovnice raznih novina i portala.

Lidija se malo kasnije malo okušala i u politici, pa je u jednome sazivu bila i skupštinski zastupnik ispred Šešeljevih radikala, ali ipak se u svemu tome nije zadržala previše dugo.

Iako je već dobrano ugazila i u šestu deceniju Lidija se i dalje može pohvaliti svojim atraktivnim izgledom.

Ove januarske dane Lidija je odlučila da malo provede u Abu Dabiju i izgleda da joj ta destinacija veoma godi i paše.

Popularna glumica uživa na Bliskom Istoku i to punim plućima, a prošetala je i ulicama ove metropole, i to u izdanju na koje baš niko nije navikao od nje.

Ispod fotografija koje je objavila na društvenim mrežama,Lidija je napisala ” Voli svoje, poštuj tuđe”, a ta izjava ide uz njen izgled na ulicama Abu Dabija, jer se pojavila u odjeći koja se i vezuje za ovo podneblje.

Očito je da je glumica oduševljena preljepim i čarobnim Ujedinjenim Arapskim Emiratima, daok su je njeni obožavatelji zatrpali pozitivnim komentarima, a sigurni smo da je Lidija itekako uživala u komplimentima.

 

 

 

Comments are closed.