Sreli se poslije razvoda Emina i Mustafa, a onda i uradili par fotografija: Turskom milijarderu neće biti niti malo drago kada ovo vidi (FOTO)

Već se toliko toga napisalo o vezi i razvodu između Emine Jahović i Mustafe Sandala. Već je neko vrijeme prošlo od njihovog razvoda, kako mediji prenose, oboje su krenuli dalje i oboje su u novim emotivnim vezama, ali ipak se čini da Mustafa još uvijek nije prebolio Eminu.

Njih dvoje su se sreli u Turskoj, na ceremoniji dodjela nagrada, a kada je Emina u jednome trenutku prošla pored Mustafe on ju je pozvao da mu se pridruži, i da zajedno naprave par fotografija .

Oglasi - Advertisement

Sudeći po samome Emininom izrazu lica, pjevačica baš i nije bila pretjerano oduševljena tom idejom, ali je ipak pristala i odlučila da ispoštuje želju svoga bivšeg supruga

Svjedoci koji su se našli tu kažu da je Mustafa bio presretan kada je ugledao Eminu i kada je ona sjela pored njega, i da mu se osmijeh sa lica nije skidao svo to vrijeme, dok je Emina izgledala pomalo zbunjeno, kao da se nije najbolje snašla u toj situaciji.

Poznato je da su Emina i Mustafa nakon razvoda ostali u korektnim odnosima, a i kada su se obraćali medijima nakon razvoda su naveli da to rade u najboljem interesu za njih oboje i daće i dalje ostati dobri prijatelji, kao i da će se zajedno starati o njihova dva sina.

Kako su tada neki mediji pisali, Mustafa je nakon razvoda Emini ostavio veliku vilu koja vrijedi 16 miliona eura, a koja spada u jednu od ljepših vila u Turskoj. Vila unutar sebe ima i dva bazena, golf teren, teretanu, kao i šest spavaćih soba, tri dječje i dvije za goste.

Osim toga Emini je ostao i muzički studio koji vrijedi oko 4 miliona i za kojeg je Emina veoma vezana jer je prilično mnogo vremena provodila u njemu.

Comments are closed.