Srbin ostao bez žene, a onda dao oglas da traži novu: Kada čujete šta nudi zaprepastit ćete se , ali ima i on neke uslove (FOTO)

Mnogi od nas , na svakodnevnoj bazi čita ili koristi oglase, kako u novinama, tako i na internetu da bi došli do nekih saznanja o nekim stvarima koje su nam potrebne pa bi da ih nabavimo po najpovoljnijim cijenama, ili i sami želimo da nešto prodamo ili ponudimo neke usluge na poslove koje znamo obavljati, pa preko oglasa tražimo klijentelu.

Oglasi - Advertisement

Posebna su priča oglasi lične prirode , gdje različiti muškarci i žene, različitih godina , potreba i afiniteta, traže partnere za sebe, radi veze, usputnog seksa, ali i radi braka.

Postoje različiti oglasi kada su ove stvari u pitanju. Nekis u dosta maštoviti , lijepi i romantični, dok je većina onih koji su nepismeni, primitivni i divlji.

U takvim oglasima možemo na dobar našin da vidimo kakvi svi ljudi postoje i kako ko gleda na vezu, ljubav, brak, seks.

Međutim, jedan oglas kojis e ovih dana pojavio na društvenim mrežama je privukao veliku pažnju i za veoma kratko vrijeme postao viralni hit.

Beograđanin Miroslav Stevanović koji je ostao bez supruge, odlučio je da da oglas kako bi našao novu ženu u svome životu.  Međutim, zbog uslova koje je postavio u oglasu, postao je pravi hit na internetu. Miroslav je do u detalje objavio šta sve posjeduje, kao i kolika primanja kao penzioner ima.

Oglas glasi ovako:

“Drage dame, ja se zovem Stevanović Miroslav. Živim sam u trosobnim stanu, imam kuću na moru od 200 kvadrata i 2 bazena, posjedujem također kuću u selu Miloševac kod Smedereva – Velika Plana.

”Ja imam 69 godina, supruga mi je otišla na bolji svijet pa sam sam. Htio bih neku ženu od 18 do 60 godina radi braka. Penzija mi je 75.000 dinara. Sve to bih htio da joj poklonim ako bi htjela da se uda za mene”, ponudo je Miroslav i sada se očekuju zainteresovane pripadnice ljepšeg pola, a vjerujemo da će biti zainteresovanih.

Comments are closed.