Srbija zgrožena na ponašanje Miljane i Marije Kulić: Pogledajte na šta liči apartman u kojem je smješten Miljanin sin Željko- Užas (FOTO)

Rijaliti ”Zadruga 2” je već nekoliko mjeseci na TV ekranima, ali mnogi su mišljenja da se još nije pravo zakuhalo u rijalitiju i da još uvijek nije sve tako zanimljivo kao što je bilo u prvoj sezoni. Svima fali još više skandala, afera, obračuna, ogovaranja i tračeva.

Da sve ipak nije tako crno i nezanimljivo uvijek se pobrinu ženski dio takmičara, a ovoga puta su u pitanju poznata rijaliti trudnica i majka Miljana Kulić i njena majka Marija, koje svo vrijeme prozivaju i ogovaraju Doroteu Jovanović i Lunu Đogani da su veoma neuredne sobe, da bi se pokazalo da je istina malo drugačija.

Jer takve prozivke drugih im ne daje baš za pravo prizor iz apartmana koji koriste majka i kćerka Kulić a u kojem je smješten mali Željko, Miljanin sin kojeg je napravila u rijalitiju Parovi i malo je falilo da ga rodi u prvoj sezoni Zadruge.

Slika neurednosti apartmana u kojem je smještena mala beba je zgrozio sve koji gledaju Zadrugu, a time je pokazano i da haos koji imaju u svojim životima svakako imaju i u prostorijama u kojima žive.

Apartman koji su Miljana i njena majka dobila od produkcije Pinka je bio na samome početku sređen za čistu desetku, da bi ga njih dvije za samo par mjeseci napravile kao odlagalište za smeće u kojem je još i smješteno malo dijete.

Veš po cijeloj sobi, naslagan po krevetu, stolovima, podu. U dijelu gdje bi trebala biti kuhinja stoji šminka i kozmetika. Prljavog suđa, koji nije opran danima ima posvuda, a sve se to veoma dobro vidi i iz priloženih fotografija.

Inače, produkcija Pinka je Miljani osigurala i dadilju, tako da skine sa nje neke obaveze, ali je ona to bukvalno shvatila pa se o malom Željki skoro ne brine nikako, jedina joj je briga 500 eura koje dobija na sedmičnoj osnovi za učešće svoje bebe u rijalitiju.

To će dijete stvarno trebati dosta sreće u životu pored takve majke i bake.

 

 

Comments are closed.