Srbija zgrožena na ponašanje Miljane i Marije Kulić: Pogledajte na šta liči apartman u kojem je smješten Miljanin sin Željko- Užas (FOTO)

Rijaliti ”Zadruga 2” je već nekoliko mjeseci na TV ekranima, ali mnogi su mišljenja da se još nije pravo zakuhalo u rijalitiju i da još uvijek nije sve tako zanimljivo kao što je bilo u prvoj sezoni. Svima fali još više skandala, afera, obračuna, ogovaranja i tračeva.

Da sve ipak nije tako crno i nezanimljivo uvijek se pobrinu ženski dio takmičara, a ovoga puta su u pitanju poznata rijaliti trudnica i majka Miljana Kulić i njena majka Marija, koje svo vrijeme prozivaju i ogovaraju Doroteu Jovanović i Lunu Đogani da su veoma neuredne sobe, da bi se pokazalo da je istina malo drugačija.

Oglasi - Advertisement

Jer takve prozivke drugih im ne daje baš za pravo prizor iz apartmana koji koriste majka i kćerka Kulić a u kojem je smješten mali Željko, Miljanin sin kojeg je napravila u rijalitiju Parovi i malo je falilo da ga rodi u prvoj sezoni Zadruge.

Slika neurednosti apartmana u kojem je smještena mala beba je zgrozio sve koji gledaju Zadrugu, a time je pokazano i da haos koji imaju u svojim životima svakako imaju i u prostorijama u kojima žive.

Apartman koji su Miljana i njena majka dobila od produkcije Pinka je bio na samome početku sređen za čistu desetku, da bi ga njih dvije za samo par mjeseci napravile kao odlagalište za smeće u kojem je još i smješteno malo dijete.

Veš po cijeloj sobi, naslagan po krevetu, stolovima, podu. U dijelu gdje bi trebala biti kuhinja stoji šminka i kozmetika. Prljavog suđa, koji nije opran danima ima posvuda, a sve se to veoma dobro vidi i iz priloženih fotografija.

Inače, produkcija Pinka je Miljani osigurala i dadilju, tako da skine sa nje neke obaveze, ali je ona to bukvalno shvatila pa se o malom Željki skoro ne brine nikako, jedina joj je briga 500 eura koje dobija na sedmičnoj osnovi za učešće svoje bebe u rijalitiju.

To će dijete stvarno trebati dosta sreće u životu pored takve majke i bake.

 

 

Comments are closed.