Spavala je, a kada je otvorila oči vidjela je svekrvu nagnutu nad njom: Uhvatila ju je jeza kada je shvatila šta svekrva pokušava da uradi

Uvijek su aktualne priče o odnosima snaha i svekrvi, i te legende kako se te dvije ženske osobe ne mogu nikako složiti i da imaju kakav- takav korektan odnos. U vezi te teme je ovih dana se na društvenim mrežama pojavio i jedan status, odnosno ispovijest jedne žene, koja je baš zbog svoje svekrve bila prisiljena da se preseli u drugi stan.

Oglasi - Advertisement

U svojoj ispovijesti ova žena je rekla kako je već dvije godine u braku, ta da su se ona i njen muž iz raznih razloga morali useliti u kuću njegovih roditelja, kako bi na neki način uštedjeli malo novca, tako da sebi mogu da priušte sopstveni stan.

Na početku njihove veze, ova žena je bila veoma bliska sa svojom svekrvom, ali kada je došlo do useljenja u stan, krenuli su i prvi problemi i počele su se pojavljivati prve prepreke u njihovim odnosima. Naime, svekrva je krenula sa svakodnevnom pričom i pritiskom na snahu da ova što prije zatrudni, jer je željela da dobije unuče što prije.

Dalje u ispovijesti ova žena je napisala da ju je strašno nerviralo ovakvo svekrvino ponašanje, ali je odlučila da je na neki način ignoriše. I tako je bilo sve dok svekrvu nije uhvatila u jednoj radnji zbog koje ju je prošla jeza. Naime, ova je žena zatekla svoju svekrvu kako buši zalihu kondoma koju su imali ona i njen muž.

Ova žena je u svome statusu napisala da je bila totalno zgrožena ovim svekrvinim postupkom, jer smatra da je to najgora stvar koju je mogla da uradi. Odlučila je da razgovara sa svojim mužem, a onda su zajedno odlučili da je najbolje da iznajme stan, i da tako pokušaju da naprave da skupe pare za svoj stan. Svjesni su da će to sakupljanje novca sada ići sporije, ali barem će imati svoj mir.

 

 

Comments are closed.