Smršajte u snu, a samo je potrebno da večeras prije spavanja popijete ovaj napitak: Za vaše bokove se više neće lijepiti masnoće (RECEPT)

Pretilost ili višak kilograma je problem, i to zdravstveni problem sa kojim se bori više od 50& svjetske populacije. Višak kilograma osim što otežava sve bitne radnje kod čovjeka, jer ih pravi komplikovanijim, ujedno i veoma loše utiče na zdravlje čovjeka i na zdravlje nekih drugih organa u čovjeku, a često se prekomjerna težina zna povezivati sa mnogim srčanim oboljenjima, kao i sa dijabetesom, odnosnom povećanjem procenta šećera u krvi.

Stoga mnogi ljudi pokušavaju da smršaju na razne načine, a nekako bi najidealnije bilo da se može spavati i gubiti kilograme, ali nećete vjerovati da je čak i to moguće.

Prema mnogima koji su isprobali ovaj napitak nema tih masnih naslaga  koje će se zadržati u vama ili na vama ako budete pili ovaj napitak

Svaka žena, ali i muškarac sanjaju o savršenim tijelima, bez viška kilograma, kojih se nikako, na žalost, ne mogu da riješe.. Stalni recepti su zdrava ishrana, fizičke aktivnosti, ali postoji i jedan moćni, prirodni napitak koji može da pomogne kada je baš najkritičnije.

Za ovaj napitak su vam potrebni sljedeći sastojci i to: dvije kašike sitno isjeckanog perpina, zatim jedna šolja vode, malo cimeta, malo jabukovog sirćeta, jedna kašikica meda, pa onda jedna kašikica đumbira, i sok od jednoga limuna.

Priprema ide na sljedeći način: prvo stavite vodu da proključa, a onda dodajte u nju peršun i nakon par minuta ostavite sve da se ohladi. Tečnost procijedite, a onda u nju ubacite i ostale namirnice i dobro promiješajte. Sve prebacite u neku staklenu teglu ili flašu, čistu naravno i onda ovaj napitak pijte svaku večer, barem sat vremena prije spavanja, i to dvije sedmice.. Ako želite , napravite pauzu od tri dana, pa onda opet dvije sedmice, i sve tako. Ovaj napitak će vam smanjiti naslage masti, popraviti metabolizam i ojačati imuni sistem 100%.

 

Comments are closed.