Slučaj koji se može desiti samo u BiH: Majka ostavila muža i troje maloljetne djece zbog muškarca kojeg je upoznala preko Facebooka (VIDEO)

0

Internet je prepun zaista tužnih priča o teškim i žalosnim ljudskim sudbinama, koje nam uvijek natjeraju suze na oči i tjeraju nas da se upitamo šta je to tako zlo u ljudima da ponekad zaista uživaju da napakoste drugim ljudima i da budu sretni zbog njihove nesreće

Posebno su, barem za nas iz ove balkanske regije, teške i bolne priče koje se dešavaju ljudima iz naših krajeva, a posebno kada su djeca u pitanju.

Tako nam iz bosanskohercegovačkog grada Brčkog dolazi zaista teška i šokantna priča, a svi mediji iz regije su prenijeli ovu vijest o majci koja je ostavila svoga muža i svoje troje djece.

Kako mediji prenose, a postoji i video snimka koju dijelimo sa vama, dva starija dječaka se brinu o svome najmlađem bratu koji ima samo dvije godine, dok njihov otac po čitave da ne radi kao građevinski radnik da bi koliko- toliko zaradio da imaju za osnovne potrebe.

Jedan od dječaka je pred kamerama i zaplakao i pitao se zašto im je to njihova majka uradila, te je rekao kako im majka mnogo nedostaje, te da je svi mnogo vole.

Njihova majka je, prema nekim saznanjima otišla iz Brčkog u Kakanj , kod drugog čovjeka, kojeg je upoznala preko društvenih mreža, tj. konkretno preko Facebooka.

Cijelo mjesto u kojem žive ova djeca sa ocem je ostalo u šoku, i niko ne može da povjeruje da jedna majka može takvo nešto da uradi svojoj djeci, te da je napustila svoju maloljetnu djecu zbog drugoga čovjeka.

Komšije su još dodale i da cijela porodica zaista teško živi i da im posebno nije lako kako se sve ovo desilo.

.

Leave A Reply