Slobodan Radanović konačno iskren do kraja: Da mi je Kija ispunila ovu želju, ne bih Lunu nikada ni pogledao

Dugo se ništa nije pisalo o pjevaču Slobodanu Radanoviću. Malo se primirio u posljednje vrijeme, dao se više u posao oko pjesama, pa ga nema po naslovnicama i u pričama vezanim za Zadrugu, Kiju i Lunu.

Ipak, ovih dana je odvojio malo vremena za novinare, pa je u razgovoru sa njima otkrio neke stvari za koje do sada nismo znali.

Prvo što je Slobodan rekao novinarima, što se tiče njegove epizode u prvoj sezoni Zadruge je da on nikada ne bi povrijedio svoju bivšu suprugu Kiju Kockar, da su kojom srećom imali zajedničko dijete. Priznao je Sloba da nikada ne bi ni pogledao Lunu da mu je Kija rodila dijete, jer da je kojim slučajem postao otac prije rijalitija, ni rijaliti ne bi bio opcija, pa samim time ne bi ni Luna, ni bilo koja druga djevojka imala uticaj na njega i na njegovo ponašanje.

Rekao je Sloba da se poslije svega malo više okrenuo svojoj karijeri, da je nedavno snimio i novu pjesmu, a uskoro bi trebalo da počne i snimanje spota za tu pjesmu. Malo kasni sa svime jer je jedno vrijeme bio bolestan, imao je i velike probleme sa upalom krajnika, na svu sreću izbegao je operaciju, ali je tri sedmice ležao i primao infuziju zbog velike iscrpljenosti jer nije mogao normalno da jede.

Za svoj period u Zadruzi kaže da i nije pretjerano ponosan na njega, ali mu je pomoglo oko karijere. I jeste da je izgubio i ženu, a i ljubavnicu, ali mu je karijere krenula uzlaznom putanjom, a odmah jetu i bolja zarada.

Na pitanje novinara planira li i on napisati i izdati knjigu kao negova bivša supruga Kija, Sloba odgovara da on , za sada, samo čita knjige, ne izdaje, a i ne vidi koga bi to njegov život toliko zanimao, jer postoji mnogo ljudi koji s i veći i važniji od njega o kojima bi se trebalo pisati, a ne o njemu. Priznao je i da je počeo čitati Kijinu knjigu i da za sada nije došao i nie pronašao dijelove koji bi bili sporni, ali mora da pročita knjigu do kraja da bi dao konačni sud.

Na pitanje da li postoji mogućnost da u dogledno vrijeme postane dio i druge sezone Zadruge, Sloba je odgovorio da nije razmišljao o tome, ali da zna pogledati neke dijelove tu i tamo i s obzirom koliko se njegovo ime spominje u Zadruzi, zaslužio je i on neki honorar od tog rijalitija.

Za Lunu kaže da je razumije, i razumije njeno ponašanje i potrebu da sada izvrće neke stvari i njega predstavlja kao lošega, jer joj to na neki način podiže rejting, a to joj je dobro i za sam opstanak u rijalitiju do samoga kraja.

 

 

 

Comments are closed.