Sloba i Kija se viđaju tajno i to u njenome stanu: Prvo ih je odao obični grašak, a evo koje još stvari kriju od javnosti

Saznalo se i to.

Poznata pobjednica prve sezone rijalitija Zadruga Kija Kockar je ugostila svoga bivšeg muža Slobodana Radanovića i uživala sa njim u lijepom ručku, a to je mnogima više nego dovoljan dokaz da je kod njih dvoje, barem u odnosima sve u redu.

Oglasi - Advertisement

I dalje stoji da su se njih dvoje razveli prije nekih dva mjeseca, ali, kako sada stvari izgledaju i stoje, nisu nikada prestali da se viđaju poslje razvoda. Doduše, ti njihovi susreti su bili tajni, ali izgleda da njih dvoje ne mogu jedno bez drugoga, mada u javnosti znaju dosta često da govore negativno jedno o drugome.

U prilog svemu tome govore i fotografije koje su oboje postavili na društvenim mrežama, u nekoj razlici od sat vremena, a na kojima je jasno da su njih dvoje ručali zajedno, jer su oboje uslikali svoje obroke, koji su bili identični, tako da su mnogi njihovi fanovi shvatili da to nikako ne može da bude slučajnost.

Tako su odmah krenuli i razni komentari ispod tih fotografija od strane fanova, od kojih su mnogi i povrjeđeni jer smatraju da je njihovo ponašanje krajnje licemjerno i da prema javnosti idu sa jednom pričom, dok privatno rade nešto sasvim drugo.

Mediji su pokušali da otkriju šta se krije iza cijele priče, da bi od Kije saznali da je za vrijeme rijalitija doživjela veliku emotivnu bol kada ju je Sloba prevario sa Lunom, ali da je s vremenom i uz pomoć stvari koje je naučila, naučila i da oprašta, ali da nikako ne treba da oprosti prevaru.

Međutim, sa druge strane se saznalo da se Kija i Sloba svo vrijeme redovno viđaju i da ona dolazi kod njega u stan, kao i da on dolazi u njen tek kupljeni stan. Pretpostavlja se da se viđaju redovno, zavisno od obaveza koje imaju, ali da svaki slobodni trenutak koriste da bi bili zajedno. Stoga nije ni čudo da ona još uvijek nema dečka, a ni Sloba nema nikakvu novu djevojku.

Svjesni su oboje, da popularnost lagano opada i sada se hvataju za slamku spasa, pa jedno rade u javnosti, a drugo privatno, mada je sve manje onih koji će više povjerovati u njihovu priču

 

 

 

 

Comments are closed.