Slavni turski glumac u svojoj 46. godini postao otac po prvi puta: Evo kako izgleda njegova 20. godina mlađa supruga i majka njegovog djeteta (FOTO)

Turski glumac Özcan Deniz, kojeg gledamo u nekoliko hit turskih serija je pravi srcolomac i mnoge žene ga naprosto obožavaju. Manje je poznato da e ovaj poznati turski glumac svojevremeno skinuo potpuno gol jer se nije smatrao dovoljno dobrim glumcem koji će gledaoce osvojiti svojim talentom, a upravo zbog te nage scene je postao jedan od najpoželjnijih turskih muškaraca.

Još kao dječak od devet godina je počeo da zarađuje od muzike, a do sada je objavio 11 albuma, ali poslije 2012. godine nije više snimio ništa već je odlučio da se posveti samo glumi, ali i rediteljskom poslu.

Oglasi - Advertisement

Do skora je slovio kao veliki zavodnik, i mada je imao jedan brak iza sebe prije nego li mu se ovo sve dogodilo, važio je za nekoga ko voli avanture i imao je dosta kratkih veza iza sebe, mada se u jednom periodu njegovog života dosta kalkuliralo o njegovoj seksualnoj orijentaciji, jer se smatralo da voli i jedan i drugi spol

U maju je ušao u svoj drugi brak sa Feyze Aktan, koja mu je ovih dana rodila i njegovo prvo dijete.

Prije Feyze , Ozcan je bio u braku deset godina sa Handan Deniz, o kojoj i dan danas govori sve najbolje i jednostavno kaže da su se njihovi životi razdvojili i da je svako krenuo svojim putem.

Često se priča i o njegovoj homoseksualnoj orijentaciji, a na sve to on najčešće kaže da pokušava da ignoriše takve priče, jer nikakav odgovor nije dovoljno dobar za one koji to pitanje postavljaju, pa je najjednostavnije reći, Nisam homoseksualac, a ovo dijete koje sam dobio sa Feyze je možda i najbolji dokaz za  tu moju izjavu.

Ovako izgleda mlada žena poznatog turskog glumca.

 

 

Comments are closed.