Slavica Ćukteraš otkrila zašto se posvađala sa Tanjom Savić: Prijateljice neće raditi zajedno, a razlog je ovaj

Poznato je da na samoj estradi vlada veliko rivalnstvo i malo tu ima prostora za neka velika prijateljstva, jer u principu, svi su ti pjevači i pjevačice jedno drugome konkurencija.

Stoga je veoma teško povjerovati da prava prijateljstva postoje na estradi, ali smo sigurni da ima dosta poštovanja i uvažavanja među kolegama, mada ima i onih drugih priča u kojima su pojedini pjevači ili pjevačice jedni drugima krvni neprijatelji i ne postoji način da pojedine pjevače ili pjevačice stavite u isti prostor ili emisiju, ma šta pokušavali ili nudili.

Oglasi - Advertisement

Pa je tako vijest o svađi dvije prijateljice i pjevačice Slavice Ćukteraš i Tanje Savić odjeknula u javnosti u na estradi. Svađa je navodno nastala oko dueta kojeg su njih dvije trebale da snime zajedno, pa je sve to skupa veoma zaintrigiralo javnost i medije.

I sama Slavica je u jednoj od TV emisija potvrdila da Tanja ima namjeru da dođe u Srbiju na dvadesetak dana, ali da će biti teško za to vrijeme da njih dvije snime duet.

Potvrdila je i Slavica da je razlog nesporazuma između njih dvije i stil muzike , koji nikako ne mogu da usklade, jer ne žele isto. Tanja preferira jedan stil koji se Slavici nikako ne sviđa, jer Tanja teži modernijem zvuku kojem se u posljednje vrijeme i prilagodila, dok je Slavica više za klasične folk pjesme i ne bi da se odmiče od onoga stila po kojem je prepoznatljiva i zbog kojeg je narod i obožavatelji vole i slušaju.

Sve u svemu, možda, s vremenom, ipak nađu zajednički jezik.

 

 

Comments are closed.