Sjećate li se Suzan Bojl: Osvojila je cijeli svijet svojim glasom, a sada i stasom- Postala je prava mačka, a pronašla je i dečka (VIDEO/FOTO)

Talent emisije su popularne širom svijeta i one su izvrstan način da neki ljudi sa iznimnim  talentima, kako u glumi ili pjevanju, ili kao mađioničari ili plesači pokažu svijetu svoj talenat koji inače ne bi ni imali šanse da da ga pokažu da nije takvih emisija.

Među najpopularnijim talent emisijama na svijetu su svakako ”America got talents”, kao i ”Britain got talent”, a te su emisije iznjedrile u svojim sezonama neke od talenata koje su svijet svojim izvedbama ostavili bez teksta, a neki od njih su napravili svjetske¸karijere i stekle enormno bogatstvo

Pa je tako Suzan Bojl postala poznata upravo zahvaljujući takmičenju Biritain got talent, a u sezoni u kojoj je ona učestvovala osvojila je drugo mjesto, ali to je nije omelo da napravi svjetsku karijeru i uspjeh.

Devet godina kasnije ona se vratila na isto mjesto, ali ovaj put u sasvim drugoj ulozi i u totalno drugačijem izdanju nego kada se prvi puta pojavila pred kamerama.

Suzan je postala takozvana instant zvijezda, ali osim svjetske slave dobila je priliku da svoj talenat i vrlo dobro unovči, a njen uspjeh joj je donio i pažnju medija, posebno tabloida, žute štampe, paparazza, pa se mnogo pisalo i o njenom zdravlju, spekulisalo se o njenom odnosu sa porodicom, kao i o njenom ljubavnom životu.

Ovih dana je Suzan napravila veliki povratak, a to je izazvalo veliko oduševljenje publike. Vidljivo je da je Suzan radila na svome izgledu, da je drastično smršala, ali je radila i na svome stili oblačenja koji je sada pravi damski stil.

Nedavno su mediji otkrili da je Suzan u emotivnoj vezi sa jednim američkim doktorom, ali sama Suzan nije žljela da puno priča o tome novinarima, već je samo navela da su istih godina i da je njihova veza veoma ozbiljna.

 

 

 

Comments are closed.