Sjećate li se pjevača Seje Kalača? Evo gdje je danas i kako izgleda (FOTO/VIDEO)

Nekada veoma popularan pjevač folk muzike Sejo Kalač bio je posebno poznat po svojim hitovima ”Ala,ala” i ”Biščanko”, ali oni koji ne prate pomno dešavanja na estradi i u samoj Grand produkciji možda nisu ni primjetili da se već neko vrijeme ništa ne čuje, ne govori niti piše o ovome pjevaču i da mu se izgubio skoro svaki trag.

Možda je i to zbog toga što je više posvećen svojim pjesmama, nego što mu je želja da se pojavljuje po novinama i da ga prate neki skandali, ali možda je i nešto sasvim drugo u pitanju.

Međutim, Sejo Kalač je itekako aktivan u svijetu muzike. Ima redovne nastupe, a prije par mjeseci je izbacio i novu pjesmu koja se zove ”Zlatna medalja” za koju je snimio i veoma zanimljiv spot.

Nedavno je Kalač nastupao i na memorijalnom koncertu u čast preminulom pjevaču Nini Rešiću u Bijeljini i tada je otpjevao Nininu pjesmu ”Ti si kćerko, tatin sin”.

Seje je tada pred novinarima, vidno raspoložen da se nije pretjerano družio sa pokojnim Ninom Rešićem, ali je imao prilike da se sa njim susreće i razgovara prilikom snimanja raznih emisija.

Za Ninu kaže da je bio veoma dobar čovjek i izvrstan pjevač koji je mnogo volio i sve svoje kolege i to se nije sramio pokazati, pa mu nije bilo strano, kao što se to jednom doživio i Kalač, da ga je Nino zaskočio i od srca poljubio u lice, baš ono iskreno.

Svi koji su prisustvovali ovome koncertu su konstatirali da je Sejo u prilično dobroj formi i da je pomalo i šteta što se malo više ne pojavljuje u javnosti i malo više reklamira svoje pjesme jer bi sigurno imao više angažmana i zainteresiranosti za njegove nastupe.

Comments are closed.