Sin poznatog glumca Mela Gibsona je toliko zgodan da djevojke naprosto lude za njim: Ima 26 godina i sigurno se pitate da li liči na svog slavnog oca? (FOTO)

Mel Gibson je zasigurno jedan od najboljih i najpopularnijih glumaca Holivuda u zadnjih tridesetak godina. Malo ko od vas ko voli filmove i uživa u toj umjetnost nije gledao velike hitove Mela Gibsona, poput Pobješnjeli Maks, Smrtonosnog oružja, Ptica na žici, Air America. Maverick, Teorija zavjere, Šta žene vole, Bili smo vojnici, Otkupnina, Patriot.

Gibson je i dobitnik Oscara i to za film kojeg je i sam režirao i igrao glavnu ulogu u njemu, a to je naravno remek djelo Hrabro srce.

Okušao se sa režijom u još nekoliko filmova koji su napravilo veliki uspjeh kao što je Pasija i Apocalypto.

U posljednje vrijeme je malo zapostavljen u Holivudu zbog svojega političkog mišljenja u vezi problema između Izraela i Palestine, mada se pojavio u zadnjem dijeli Plačenika, gdje je igrao negativca, zajedno sa Silvester Staloneom, Jason Sthatmanom, Harsonom Fordom i Arnoldom Schwarezeneggerom.

Mel Gibson ima 61. godina i ima čak devetoro djece sa tri različite partnerke. Međutim onaj koji plijeni najviše pažnje od sve njegove djece je svakako Melov sin Majlo Gibson.

Majlo ima oko 60.000 pratilaca na Instagramu i kada vidite njegove fotografije biće vam potpuno jasno zašto je to tako.

Majlo i poprilično liči na svoga poznatoga oca, ali opet ima nešto u svome izgledu specifično i neobično.

Ženski dio fanova je posebno lud za Majlom, posebno zbog njegovoga pogleda koji u sebi nosi neku dozu misterioznosti.

Ne znamo da li ima sklonosti ka glumi i režiji kao njegov otac, ali vjerujemo da gada bise okušao u tom poslu da bi sigurno bilo mnogo ljudi koji bi voljeli gledati njegove filmove.

 

Comments are closed.