Sigurno niste znali da je i ona glumica: Evo kako izgleda unuka legendarnog Čkalje (FOTO)

Malo starije generacije naših čitalaca, a vjerojatno i mnogi mladi ljudi zasigurno znaju ko je bio Miodrag Petrović Čkalja.

Čkalja je bio najveći komičar ovih prostora, a njegove filmse, i uloge u serijama će mnogima ostati zauvijek u sjećanju, jer nije bilo moguće da vas on svojom klumom ostvai ravnodušnim i da vas ne nasmije. I mada sje većina njegovih uloga bilo komičnog karaktera, ipak je svaka od njih i ostavljala jednu dozu tuge u gledatelju jer je Čkalja najčešće igrao male, obične ljude, sa kojima se život surovo poigravao.

Najpoznatija Čkaljina uloga je svakako uloga Jariđ Živadina u fantastičnoj seriji ”Kamiondžiješš koju je na maestralan način odradio za jedno sa još jednim velikim glumcem i legendom Pavlom Vujisićem.

I dan- dana pri reprizama ove serije nije nam mrsko sjesti i uživati u Čkaljinim glumačkim bravurama koje nas nasmiju do suza.

Poznato je i da je Čkaljin sin, Čedomir Petrović također glumac, koji je široj publici poznat po ulogama u serijama Otpisani, Vruć vetar i Bolji život. Međutim i Čedomirova kćerka, a Čkaljina unuka Jovana je također glumica, a najpoznatija je po svojoj ulozi u seriji Porodično Blago.

Očito je da iver ne pada daleko od klade, pa su Čkaljini nasljednici krenuli njegovim stopama, i dok se Čedomir već pomalo i pšovukao iz svijeta glume, Jovana još uvijek traži svoje mjesto pod glumačkim nebom, a s obzirom na porijeklo, vjerujemo da će ga naći.

Ona je jednom prilikom izjavila:” Deka još uvijek živi u mojim uspomenama. Od njega sam naučila sve što se tiče tehničkih stvari u glumi, kao i to kako da se postavim prema kolegama.”

Comments are closed.