Severina se udala i po treći put, daleko od Balkana: Svi njeni fanovi ludi za njenom vjenčanicom (FOTO)

Ovih se dana baš uveliko piše o poznatoj pjevačici Severini, kao i o njenome braku da Igorom Kojićem, sinom poznatog pjevača Dragana Kojića Kebe.

Već ej svima poznato da se Severina, dana s Kojić, udala za Igora krajem septembra 2015. godine, i to u istarskoj crkvi Pogođenja Blažene Djevice Marije Svetoj Elizabeti, a koje se nalazi u Balama.

Oglasi - Advertisement

Poslije ovoga vjenčanja, ovaj par je sklopio i građanski brak u Beogradu, ali dva mjeseca kasnije. Mediji su tada prenosili sve o ovome vjenčanju, a pisalo se da je na samom veselju bilo oko 600 zvanica, a Severina je preko društvenih mreža cijeli ovaj događaj nazvala ” Moje srpsko vjenčanje”.

Međutim, malo ko zna da se Severina za Igora udala i treći puta, i to u Tanzaniji, gdje su imali i jedno svoje afričko vjenčanje, po tamošnjim običajima.

Severina se baš ovih dana pohvalila i tim svoji vjenčanjem na društvenim mrežama, ali posebno je željela da pokaže svoju afričku vjenčanicu, ili ljubičastu haljinu koju je nosila na toj ceremoniji. Čitava ceremonija se održala u krugu plemena Masai, koji su i sami uzeli učešća u Severininom i Igorovom vjenčanju.

Na društvenim mrežama je Severina poručila Igoru ”Stižem ti zvijezdo moja sjajna”,  a uspjela je da napravi i selfi sa svojim gošćama i sebi, ali i njima za uspomenu.

Vjerojatno je i ovo bio Severinin način da opovrgne sve priče o krizi u njenome braku, a o kojoj mediji pišu svakoga dana.

Inače, Severina je nedavno proslavila treću godišnjicu braka, a po svemu sudeći, biće još tih godišnjica.

 

 

Comments are closed.