Severina objavila fotografije kako zaista izgleda kada uživa i kada je opuštena: Fanovi oduševljeni njenim izgledom, formom i ljepotom (FOTO)

Zadnjih se mjeseci baš mnogo pisalo o popularnoj pjevačici Severini, ali mnogi od tih pisanja nisu bili o ničemu dobrome.

Oglasi - Advertisement

Prije nekoliko mjeseci Severina se opet našla u centru pažnje javnosti zbog objavljivanja na internetu njenih golišavih fotografija koje su navodno hakirane sa njenoga mobitela. Opet se kao i prije nekoliko godina Severina našla u središtu seksu skandala, a mnogi su bili mišljenja da je za ovaj novi skandal kriv njen bivši, poznati srpski biznismen Milan Popović, sa kojim se Severina na sudu već godinama bori za skrbništvo nad njihovim sinom Aleksandrom.

Milan je naravno opovrgnuo ovakve insinuacije, a Severina se i nije mnogo oglašavala u vezi skandala, već su više u medijima istupali njen menadžer, kao i njen muž Igor i svekar Dragan Kojić Keba.

Mediji su pisali i da je nakon ovoga skandala Severinin brak sa Igorom u krizi, a oni su to više puta preko medija demantovali.

Da sve baš i nije tako crno u Severininom životu dokaz su i najnovije fotografije koje je ova pjevačica objavila na svome Instagram profilu Izgleda da je Severinu malo uhvatila nostalgija za južnijim krajevima, pa je objavila jednu svoju staru fotografiju uz prigodan status:

”Muke mi ježove, imam virozu, zato sam sinoć morala odgoditi koncert u Pforzheimu. Žao mi je zbog toga”, napisala je Severina uz fotografiju na kojoj pozira u crnom bikiniju.

Fanovi su joj odmah poželjeli što brže ozdravljenje, ali su joj mnogi i udijelili komplimente da je prekrasna, uvijek dobra i sam vrh ljepote.

Inače, pjevačica je tokom ljetnih mjeseci na svom profilu na Instagramu objavila mnoštvo fotografija u kupaćem i pokazala kako odlično izgleda.

I sami se možete uvjeriti da Severina nikada bolje nije izgledala i da joj sve ove silne afere i skandali ništa ne mogu.

Comments are closed.